Fanii „The Crown“ îi critică pe Prințul Charles și pe Camilla Bowles

Prințul Charles și Camilla Bowles au fost criticați în lumina noului sezon din The Crown, care prezintă printre altele mariajul lui Charles cu Lady Di.

Fanii „The Crown“ îi critică pe Prințul Charles și pe Camilla Bowles

Acțiunea serialului Netflix The Crown o introduce în al patrulea sezon pe prințesa Diana și implicit, prezintă și mariajul acesteia cu Prințul Charles. E îndeajuns să vezi un episod pentru a-ți da seama de partea cui sunt scenariștii în ceea ce privește cine a fost de vină pentru eșecul căsniciei, așa că fanii The Crown i-au „trollat” pe Prințul Charles și pe cea de-a doua lui soție, Camilla Bowles.

Ducesa de Cornwall a postat recent pe contul de Instagram al cuplului un mesaj de încurajare pentru câștigătorii concursului de eseuri Commonwealth, dar în secțiunea de comentarii mesajele nu au nicio legătură cu asta. „Singura prințesă e Diana” sau „Diana pentru totdeauna” sunt doar câteva dintre ele. Biografii regali ar putea spune că povestea mariajului dintre Prințul Charles și Prințesa Diana a fost mult mai complicată decât așa cum e arătată în The Crown, dar cu toate astea, Lady Di are în continuare toată simpatia publicului, ca atunci când era încă în viață.

Potrivit mai multor surse foarte apropiate de familia regală britanică, mai mulți membri ai familiei nu sunt deloc mulțumiți de modul în care sunt prezentate unele evenimente în cel mai recent sezon al serialului The Crown.

Mai multe surse apropiate Prințului Charles au declarat pentru The Mail on Sunday că „Prințul crede că serialul prezintă deloc favorabil lucruri care s-au întâmplat în vremuri dificile de acum 25 sau 30 de ani fără a lua în considerare sentimentelor celor implicați”. Se pare că prințul Charles consideră că relația lui cu Camilla Bowles este prezentată într-o lumină extrem de nefavorabilă și nici fiul său cel mare, Prințul William, nu este foarte încântat, considerând că familia sa este exploatată de dragul unui serial cu buget mare.

Citește și:
Prințesa Charlene de Monaco a publicat imagini adorabile cu gemenii ei în vârstă de cinci ani

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people