Fanii Prințului George au primit scrisori adorabile de mulțumire, după ce i-au transmis urări de ziua acestuia

Fanii care i-au trimis felicitări Prințului George cu ocazia zilei sale de naștere au avut o surpriză din partea familiei regale.

Fanii Prințului George au primit scrisori adorabile de mulțumire, după ce i-au transmis urări de ziua acestuia

Familia regală britanică are o mulțime de fani, iar acest lucru este evident având în vedere cât de apreciate sunt toate postările paginii Kensington Palace.

Ziua Prințului George nu a trecut neobservată de oameni din întreaga lume, aceștia trimițând palatului o mulțime de felicitări pentru ziua sa, 22 iulie. Aceste persoane au avut la rândul lor o surpriză din partea familiei regale, deoarece ei au primit înapoi scrisori de mulțumire.

Fanii au primit o imagine cu portretul oficial al Prințului George, fotografie realizată de Matt Porteous, precum și câteva rânduri de mulțumire din partea Ducelui și Ducesei de Cambridge.

„Ducele și Ducesa de Cambridge vă mulțumesc pentru felul în care i-ați scris Prințului George cu ocazia celei de-a cincea aniversări. Acest gest este minunat și este foarte apreciat” este scris pe spatele fotografiei, imaginea fiind postată de comentatorul regal, Bradley Donovan-Baird.

Aceasta nu este prima dată când fanii familiei regale primesc scrisori de mulțumire pentru gestul lor. Cei care i-au scris lui Meghan Markle de ziua acesteia, 4 august, au primit la rândul lor o imagine cu aceasta, precum și mulțumiri pentru gândurile bune.

„Ducesa de Sussex este atât de impresionată de faptul că v-ați răpit din timp pentru a-i scrie cu ocazia aniversării sale. A fost un gest minunat și Alteța Sa Regală vă transmite mulțumiri din inimă și cele mai bune gânduri.”

Astfel de mulțumiri au fost transmise și celor care i-au felicitat pe Prințul Harry și Meghan Markle pentru nunta lor, de pe 19 mai.

„Ducele și Ducesa de Sussex au fost copleșiți de felicitările și scrisorile incredibil de emoționante pe care le-au primit cu ocazia nunții și sunt impresionați că v-ați făcut timp să le scrieți. Este un gest minunat și este foarte apreciat de Altețele Lor Regale, care vă transmit toate gândurile bune.”

Citește și:
Prințul Charles consideră că Meghan Markle este cel mai bun lucru care i se putea întâmpla Prințului Harry

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Trending news
Mai multe din people