Fanii familiei regale britanice au ocazia de a vedea fotografii inedite cu grădina Palatului Buckingham

Fanii familiei regale britanice au fost extrem de încântați de fotografiile cu grădina Palatului Buckingham publicate pe rețelele de socializare.

Fanii familiei regale britanice au ocazia de a vedea fotografii inedite cu grădina Palatului Buckingham

În contextul pandemiei de coronavirus, Regina Elisabeta a II-a s-a izolat alături de Prințul Philip la Castelul Windsor. Cu toate acestea, reședința sa regală, mai exact Palatul Buckingham, arată minunat în această perioadă datorită grădinii impresionante și plină de flori, iar fanii familiei regale au putut vedea câteva imagini care nu au mai fost publicate până acum. 

Cu ocazia National Gardening Week, Mark Lane, grădinarul care a lucrat pentru Regina Elisabeta a II-a timp de 28 de ani a imortalizat câteva flori din grădina Palatului Buckingham. De la camelie, glicină, zambilă sălbatică sau flori de cireși, toate aceste imagini i-au încântat vizual pe admiratorii familiei regale. „Sărbătorim Săptămâna Națională a Grădinăritului și beneficiile semnificative pe care natura le poate avea asupra bunăstării noastre – în special în aceste vremuri dificile”, a fost descrierea unui video cu grădina Palatului Buckingham publicat pe Twitter.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

This week were celebrating National Gardening Week, and the enormous benefits nature can have on our wellbeing – particularly during these challenging times. 🌸💭 . These beautiful images were captured by Mark Lane, the Head Gardener at Buckingham Palace – pictured is a speckled camellia, wisteria, the Alnwick rose, bluebells and flowering cherry. Which is your favourite? 🌿🌞 . Today, Mark has written an introduction to the Buckingham Palace gardens in spring – visit our website via the link in our bio to read it. 📝🍃 . Well be back to answer your garden-related questions later this week, stay tuned for more details! #GrowAtHome #NationalGardeningWeek 🌼

O postare distribuită de The Royal Family (@theroyalfamily) pe

În fiecare an, petrecerile organizate la Palatul Buckingham și la care participă o mulțime de invitați sunt unele dintre cele mai apreciate. În contextul pandemiei de coronavirus, Casa Regală a decis să anuleze toate petrecerile din grădina palatului, dar și alte evenimente, cum ar fi ceremonia anuală „Trooping the Colour.”

Prințul Charles a scris recent un articol pentru publicația Country Life, în care a vorbit despre rolul important pe care îl au fermierii în această perioadă. „Această criză națională ne-a făcut să ne bazăm mai mult pe comunitatea noastră agricolă și pe toți cei din lanțurile de aprovizionare. Când a fost ultima dată când cineva a pus la dispoziție o sticlă de lapte, o pâine sau legume proaspete? Dintr-o dată, toate acestea sunt mult mai apreciate. Și așa ar trebui să fie mereu”, a scris Prințul Charles.

Citește și:
Modul inedit în care Prințul Charles s-a distrat în perioada izolării

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people