Fanii cred că Sophie Turner a dezvăluit finalul serialului Game of Thrones

Ultimul sezon al serialului Game of Thrones va fi difuzat în 2019, însă fanii sunt convinși că Sophie Turner a dezvăluit un indiciu important prin intermediul noului ei tatuaj.

Fanii cred că Sophie Turner a dezvăluit finalul serialului Game of Thrones

Mai este aproape un an până când vom afla finalul unuia dintre cele mai apreciate seriale, Game of Thrones, însă spre deosebire de noi, actorii știu deja ce se va întâmpla cu personajele lor. Având în vedere că Sophie Turner, actrița care interpretează rolul Sansei Stark știe deja cum se va termina serialul, fanii cred că noul ei tatuaj ascunde un indiciu important.

Lauren Winzer, cea care a realizat noul tatuaj al actriței a postat pe Instagram o fotografie cu acesta. Sophie a ales să își tatueze un cap de lup (simbolul Casei Stark) și mesajul „The pack survives” (Haita supraviețuiește, n.r.).

https://www.instagram.com/p/BjzNHEIll6g/?taken-by=laurenwinzer

Fanii sunt de părere că prin acest tatuaj Sophie arată că membrii familie Stark nu vor muri la finalul serialului. Cu toate acestea, mulți se pare că uită această frază provine, de fapt, din cuvintele spuse de Ned Stark (tatăl Sansei) în primul sezon: „Când zăpada se așterne și bate vântul alb, lupul singuratic moare, dar haita supraviețuiește”. Această replică este repetată și de Sansa în trailerul pentru sezonul 7.

Cei de la HBO probabil nu ar permite ca un astfel de spoiler să fie publicat, așadar probabil acest tatuaj este un mod prin care Sophie dorește să își amintească pentru totdeauna de rolul care a făcut-o celebră.

Citește și:
Imagini de la filmările ultimului sezon din „Game of Thrones' dezvăluie ce se va întampla la Winterfell

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people