Fan Bingbing, cea mai cunoscută actriță din China în acest moment, a dispărut și întreaga lume se întreabă ce s-a întâmplat

Fan Bingbing, actrița din China cunoscută în special datorită rolurilor din filmele "X‑Men: Days of Future Past" și "Lost in Beijing", a dispărut.

Fan Bingbing, cea mai cunoscută actriță din China în acest moment, a dispărut și întreaga lume se întreabă ce s-a întâmplat

Fan Bingbing, în vârstă de 37 de ani, este cea mai cunoscută și apreciată actriță din China în acest moment, o prezență obișnuită la festivalurile de film și prezentările din cadrul Săptămânilor Modei, imaginea a mai multe branduri celebre și foarte activă pe rețelele de socializare. Ea a făcut chiar parte din juriul Festivalului de Film de la Cannes 2017.

Lucrurile s-au schimbat însă la începutul verii. Ultima postare a ei de pe Instagram datează din 23 mai și ultima apariție în public a fost în jurul datei de 1 iunie, când a vizitat un spital din Tibet și a postat pe contul ei de Weibo imagini.

De atunci însă, Fan BingBing a dispărut, conturile ei de socializare fiind lipsite de activitate, iar fanii sesizând că nu au mai văzut-o deloc în public.

View this post on Instagram

#355Movie #CannesYouHandleUs #电影355

A post shared by Fan Bingbing 范冰冰 (@bingbing_fan) on

Potrivit unui articol din presa chineză, citat de CNN, se pare că actrița este implicată într-un scandal de evaziune fiscală, iar din acest motiv se află reținută, sub control, și urmează să fie judecată'. Articolul postat de Securities Daily pe 6 septembrie a fost însă la scurt timp șters.

Se presupune că, din cauza evaziunii fiscale, Fan BingBing a fost arestată de autoritățile din China sau se află în arest la domiciliu.

Cui Yongyuan, unul dintre cei mai cunoscuți prezentatori de știri din China, a dat publicității în luna mai două dintre contractele publicitare semnate de Fan Bingbing, dezvăluind astfel sumele impresionante pe care aceasta le câștiga. Este vorba de două contracte semnate cu o companie de telefonie pentru care actrița ar fi primit 1,5 milioane de dolari și, ulterior, 7 milioane de dolari. Considerate a fi contracte yin-yang, crearea acestor documente este o practică ilegală care permite celor care aleg să evite plata taxelor să declare o sumă mult mai mică decât cea reală. Fan Bingbing a negat existența acestor contacte și a angajat o echipă de avocați împotriva lui Cui Yongyuan.

La scurt timp însă, actrița a dispărut din atenția publicului, lucru care a dus la amânarea sau anularea a mai multe proiecte pe care Fan Bingbing le avea în derulare.

Premiera filmului „L.O.R.D.: Lord of Ravaging Dynasties 2”, peliculă în care Fan Bingbing are rol principal, a fost amânată, citându-se „probleme de producție”. Filmul trebuia să aibă premiera pe 6 iulie, însă nici până acum nu a fost lansat.

Producătorii unui alt film care o are pe Fan Bingbing ca protagonistă, „The Perfect Blue”, au decis să refilmeze cadrele în care apărea actrița, însă regizorul peliculei a negat această știre spunând că sunt câteva „probleme tehnice”.

Fan Bingbing a filmat și alături de Bruce Willis pentru pelicula de acțiune „Air Strike”, regizată de Xiao Feng, care ar fi trebuit să aibă premiera pe 17 august, însă apariția în cinematografe a fost amânată pentru 26 octombrie, iar numele lui Fan Bingbing a fost șters de pe toate posterele care promovează filmul.

Potrivit Forbes, Fan Bingbing este cel mai bine plătită actriță din China, având contracte de publicitate cu numeroase branduri printre care DeBeers, Guerlain și Montblanc.

Citește și:
Sofia Vergara spune că, deși este una dintre cele mai bine plătite actrițe TV, drumul nu a fost deloc ușor

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people