Familia regală a Spaniei ne surprinde cu o felicitare de Crăciun adorabilă

Familia regală a Spaniei a postat pe Twitter felicitarea anuală de Crăciun, iar tot ce putem spune este că o adorăm!

Familia regală a Spaniei ne surprinde cu o felicitare de Crăciun adorabilă

Fotografia aleasă pentru a constitui felicitarea de sărbători de anul acesta îi are în prim-plan pe Regele Felipe, Regina Letizia și cele două fiice ale lor, Prințesa Leonor, în vârstă de 13 ani, și Prințesa Sofia, în vârstă de 11 ani, care au fost surprinși într-o vacanță. Imaginea a fost realizată în luna septembrie, în timpul primei vizite în Asturia a Prințesei Leonor.

„Cu multă afecțiune și cele mai bune gânduri” este scris de mână în interiorul felicitării, deasupra unui text printat care spune „Crăciun Fericit și La Mulți Ani, 2019″ atât în spaniolă, cât și în engleză. Urările sunt încheiate de semnăturile fiecărui membru al familiei regale.

Fotografia a fost realizată în vacanța familiei în parcul național Picos de Europa din Asturia, Spania. Vizita a fost cu adevărat specială pentru Leonor, având în vedere că nu a mai văzut Principatul Asturiei ca regalitate. Prințesa Leonor a ținut primul său discurs anul acesta, în cadrul unui eveniment care a onorat 40 de ani de la concretizarea Constituției spaniole.

Felicitarea de anul acesta este mai puțin formală ca cea de anul trecut, când familia regală a ales un portret în care toți cei patru membri au purtat ținute asortate, în fața palatului, de Ziua Națională a Spaniei.

Citește și:
Regina Rania a Iordaniei a purtat perechea perfectă de pantaloni pentru petrecerile de sărbători

Foto: Twitter

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people