Experții în limbajul trupului au decodat comportamentul membrilor familiei regale de la ultimul angajament regal al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle au participat pe 9 martie la slujba organizată în onoarea Commonwealth la Westminster Abbey, acesta fiind și ultimul lor eveniment în calitate de membri seniori ai Casei Regale Britanice.

Experții în limbajul trupului au decodat comportamentul membrilor familiei regale de la ultimul angajament regal al lui Meghan Markle și Prințul Harry

Prințul Harry și Meghan Markle au participat la ultimul lor eveniment în calitate de membri seniori ai Casei Regale Britanice, mai exact la slujba organizată în onoarea Commonwealth la Westminster Abbey, pe 9 martie.

Așa cum era de așteptat, interacțiunea celor doi cu ceilalți membri ai familiei regale a fost intens analizată și comentată de presă, fanii lor, dar și de experții în limbajul trupului.

Spre deosebire de anul trecut, Prințul William, Kate Middleton, Prințul Harry și Meghan Markle nu au participat la evenimentele precedente slujbei și au fost poftiți la locurile lor din Westminster Abbey, înainte de sosirea Reginei. Acest lucru a făcut ca orice schimb de politețuri și saluturi între cele două cupluri regale să aibă loc în interiorul catedralei.

Era de așteptat ca interacțiunea lor să fie în atenția tuturor, iar potrivit expertului în limbajul trupului Blanca Cobb modul în care s-au comportat cele două cupluri regale a lăsat să se înțeleagă care este relația dintre ei.

„Pe măsură ce Meghan salută, ea și Harry spun ‘Bună’. Kate nu se uită în direcția lor, însă vorbește puțin cu doamna îmbrăcată în alb (Sophie, Contesă de Wessex) care stă chiar în spatele ei. Nicio expresie nu se poate citi pe fața lui Kate atunci când se așează pe scaun”, a explicat Blanca Cobb, citată de cosmopolitan.com.

Blanca Cobb a precizat că se observă cum „Prințul William le-a răspuns lui Meghan și Harry, însă, per total, salutul dintre cele două cupluri pare insipid, neconvingător, în special modul în care Kate i-a ignorat pe cei doi. Chiar dacă era vorba de un eveniment formal, Kate ar fi putut zâmbi sau să îi salute”.

Blanca Cobb a mai ținut să precizeze că a fost foarte evident faptul că cele două cupluri păreau foarte fericite atunci când au ajuns la slujbă – separat – însă „starea lor de spirit a fost evident schimbată atunci când s-au reunit în interiorul catedralei”, Meghan Markle și Prințul Harry stând în spatele Prințului William și Kate Middleton.

Expertul în limbajul trupului Blanca Cobb a subliniat faptul că „interacțiunea dintre Prințul Harry și Prințul William a fost una distantă, însă gesturile făcute de cei doi scot la iveală faptul că cei doi frați rămân apropiați, în ciuda problemelor din ultima vreme. Chiar dacă există o ruptură între cei doi bărbați, este interesant cum legătura lor de sânge este atât de evidentă, în ciuda seriozității lor. Cu toate problemele pe care le au, este foarte greu ca legătura de sânge să se destrame”.

Nu putem decât să sperăm că, în viitor, relația dintre Prințul Harry și Prințul William se va ameliora, la fel și cea dintre soțiile lor!

Citește și:
Prințul Harry și Meghan Markle au impresionat la ultimul lor eveniment regal (GALERIE FOTO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people