Experiența prin care au trecut Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, în vacanță în Grecia

Cântăreața Adda a vorbit despre experiența de care a avut parte alături de soțul ei, Cătălin Rizea, în timpul unei vacanțe în Grecia.

Experiența prin care au trecut Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, în vacanță în Grecia

Adda și soțul ei, Cătălin Rizea, au trecut prin momente de panică în timpul unei vacanțe în Grecia. Cei doi au plecat alături de chef Cătălin Scărlătescu într-o aventură cu barca, iar la un moment dat i-a prins o furtună puternică pe mare.

Adda a vorbit despre această experiență și a mărturisit că chef Cătălin Scărlătescu nu era la fel de panicat precum erau ea și soțul ei, acesta trecând prin situații similare și în trecut. „Ne-a prins o furtună pe mare cu un vânt foarte puternic de 35 de noduri frontal, însemnând undeva la 60 de kilometri pe oră și valuri mari, pentru noi a fost botezul, să zic așa. Scărlătescu dansa, se distra, nu avea nicio treabă pentru că el a trăit chestii mai grave pe mare. Ideea este că totul era sigur. Nu avea cum să se întâmple nimic, doar că barca făcea foarte urât. Se mișca în toate direcțiile. Nu puteam să stăm în picioare. A trebuit să stăm jos, să ne ținem de ceva. Și ni s-a făcut rău. E normal pentru că ne-am zgâlțâit 7 ore”, a declarat Adda la Antena Stars, citată de spynews.ro.

Cântăreața a precizat că în acel moment s-a speriat și a cuprins-o panica, mai ales atunci când s-a stricat din cauza furtunii un dispozitiv care le arăta direcția de mers. „Pe moment m-am speriat, dar a doua zi mi s-a părut foarte amuzant totul. M-am panicat în momentul în care s-a stricat ceva din cauza vremii, ceva care arăta direcția în care trebuia să mergem. Era noapte și trebuia să virăm dreapta pentru că urmau niște stânci și o insulă mică pe care trebuia să ocolim. În timpul ăsta în care nouă ni s-a stricat dispozitivul respectiv, am început să primim mesaje prin stație de la ruși, cu SOS. Unii aveau probleme mai grave decât noi și era foarte ciudat, scârțâia barca.”

Adda a ținut să menționeze că bărcile erau construite foarte bine și rezistau și la furtuni mult mai puternice. „Așa pe moment era adrenalină maximă și panică, dar nu avea ce să se întâmple rău. Puteam, Doamne ferește, să alunecăm și să ne lovim. Bărcile sunt foarte bine făcute și rezistă la furtuni și mai mari, dar pentru noi a fost prima dată. Nu vreau să rămân cu frici, e o experiență foarte mișto să stai pe mare”, a adăugat Adda, potrivit sursei citate anterior.

Citește și:
Cu ce problemă s-a confruntat Irina Fodor chiar la debutul filmărilor la Asia Express

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people