EXCLUSIV ELLE: INNA, primele declarații despre relația cu Deliric și primele imagini cu cei doi împreună

INNA și cunoscutul rapper Deliric formează un cuplu, iar artista ne-a oferit în exclusivitate primele declarații despre relația lor.

EXCLUSIV ELLE: INNA, primele declarații despre relația cu Deliric și primele imagini cu cei doi împreună

INNA și rapperul Deliric formează un cuplu. Artista a publicat astăzi pe Instagram o fotografie în care l-a etichetat pe Deliric, existând zvonuri despre o posibilă relație dintre cei doi. INNA a confirmat în exclusivitate pentru ELLE faptul că formează un cuplu. 

INNA și-a păstrat viața personală cât mai departe de ochii presei, iar de data aceasta ne-a surprins. INNA este una dintre cele mai cunoscute și apreciate artiste, având o carieră de succes atât în România, cât și în străinătate. Artista se bucură acum de una dintre cele mai frumoase perioade din viața ei.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Tagged

O postare distribuită de INNA (@inna) pe


INNA trăiește o poveste de iubire cu Deliric, unul dintre cei mai admirați rapperi din România, owner al brandului PORC și al FACEM Records, casă de discuri independentă de rap. Cei doi au mai fost văzuți în ultima vreme în București împreună, fericiți și exprimându-și afecțiunea fără rețineri. Deliric a mai publicat pe rețelele de socializare fotografii cu INNA, dar și purtând un tricou cu ea, indicând astfel faptul că ei sunt împreună.

În exclusivitate pentru ELLE, INNA a confirmat relația. „Nu obișnuiesc să vorbesc despre viața mea personală și nici el nu a făcut-o până acum. Dar da, suntem împreună! Ați fost vigilenți”, a declarat INNA.

În urmă cu două zile, INNA a publicat pe Instagram o fotografie cu Deliric, cu ocazia zilei lui de naștere, alături de un mesaj special. „La mulți ani persoanei și rapperului meu preferat din lume”, a scris INNA.

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Happy bday to my fav. person and rapper in the world. @deliric ❤️ 👈🖐👉

O postare distribuită de INNA (@inna) pe

Pe plan muzical, chiar și fără concerte, INNA a fost extrem de activă, a lansat piese precum „Not My Baby”, „Sober” și „Nobody” și se pregătește de o toamnă plină de muzică și de colaborări, precum emisiunea Masked Singer România.

Răzvan Eremia, cunoscut publicului larg drept Deliric, este un celebru rapper și membru al trupei CTC. În luna iunie, Deliric a lansat o piesă în care vorbește despre consumul de plastic și reducerea acestuia, ca parte a platformei ASAP, inițiate de The Institute și Lidl România. „Drama oricărui poet este că poate lupta pentru crezurile lui doar prin puterea cuvintelor. Mă bucur că prin platforma ASAP am posibilitatea să văd în sfârșit ideile materializate. E timpul să ne unim forțele și să luptăm pentru binele Planetei”, a declarat Deliric, potrivit Green Report.

Deliric a lansat albumul „Deliric x Silent Strike ÎI”, cu piese manifest, cu mesaj puternic, lansat cu un super concert sold out la Arenele Romane.

Citește și:
Jennifer Aniston și Brad Pitt, din nou împreună pe ecrane!

Foto: INNA

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people