Eve, fiica lui Steve Jobs, și-a făcut debutul ca model

La 22 de ani, Eve, fiica lui Steve Jobs, și-a făcut debutul ca model.

Eve, fiica lui Steve Jobs, și-a făcut debutul ca model

Eve, fiica lui Steve Jobs, și-a făcut debutul ca model în campania de iarnă a brand-ului de machiaj Glossier. Alături de ea, ca imagine a brand-ului pentru campania de iarnă se mai află actrița Sydney Sweeney, celebră pentru rolul din serialul Euphoria, și Naomi Smalls, cunoscută pentru apariția în emsiunea RuPaul’s Drag Race.

Eve este cea mai mică dintre fiicele lui Steve Jobs, fondatorul Apple, una dintre persoanele care au influențat cel mai mult felul în care arată lumea astăzi (cel puțin dacă vorbim despre tehnologie). Destul de activă pe rețelele de socializare, Eve Jobs urmează și ea trend-ul adoptat de numeroși copii de vedete și își face debutul ca model.

Imaginile cu Eve Jobs au fost realizate chiar de ea și o prezintă stând dezbrăcată în cadă. Într-una dintre fotografii Eve își aplică gloss pe buze, având și patch-uri pe zona ochilor, iar în cealaltă fotografie a pozat cu un pahar de vin, uitându-se senzual la aparatul de fotografiat.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Atunci când nu pozează pentru campanii sau pentru a-și încânta fanii cu imagini inedite, Eve Jobs poate fi văzută destul de des la competiții de călărie și, mai mult de atât, câștigându-le. Eve Jobs se bucură de mare succes în acest domeniu, fiind considerată una dintre cele mai bune din lume. În 2019, conform publicației Horse Sport, Eve Jobs ocupa locul 5 din 1000 cei mai tineri participanți la competiții de călărie, sub 25 de ani.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Eve Jobs (@evecjobs)

Mai mult, Eve Jobs se va putea lăuda în curând și cu diploma de la Universitatea Stanford, unde învață în acest moment, fiind chiar universitatea unde s-au cunoscut părinții ei.

Citește și:
Loredana Groza a publicat o fotografie inedită din adolescență. Cum arăta atunci artista

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people