Evan Rachel Wood, declaratii socante despre momentele dramatice din viata ei

Intr-un interviu acordat celor de la Rolling Stone, Evan Rachel Wood, starul din serialul „Westworld”, a vorbit despre momentele cele mai dramatice prin care a trecut pana acum: doua violuri si o tentativa de sinucidere.

Evan Rachel Wood, declaratii socante despre momentele dramatice din viata ei

Astfel, la o zi dupa ce Donald Trump a fost ales presedinte, Evan Rachel Wood a trimis un e-mail celor de la Rolling Stone in care descria, pe un ton candid, care au fost cele mai dramatice experiente cu care s-a confruntat.

„Nu am vrut sa fiu acuzata ca fac asta pentru a primi atentie, dar aceste lucruri ma afecteaza si astazi.'

Se pare ca rezultatul alegerilor i-a influentat decizia de-a face aceasta marturisire. „Nu cred ca mai traim in vremuri in care oamenii sa-si permita sa taca. Eu, cel putin, nu pot.', a completat Evan Rachel Wood.

„Traiesc. Sunt fericita. Sunt puternica. Dar inca nu sunt ok. Nu e vorba ca nu poti trece peste ce ti s-a intamplat, doar ca nu mai esti niciodata aceeasi. Eu, cel putin, nu am ajuns inca acolo.'

Desi a tinut aceste lucruri in secret pana acum, din teama de a nu primi remarci ca „nu e mare scofala', sau „asta nu a fost chiar un viol', Evan Rachel Wood a considerat ca oricare ar fi opiniile celorlalti, ea trebuie sa faca aceste lucruri publice, in speranta ca si alte femei vor prinde curaj si vor spune prin ce au trecut.

Citeste si:
Violenta impotriva femeilor – cand statisticile devin cazuri celebre

„Da, am fost violata. Prima data de partenerul meu, cand inca eram impreuna, iar a doua oara de proprietarul unui bar. Si prima data, nu am fost sigura ca este viol, daca e comis de partenerul meu. Pana a fost prea tarziu. Apoi, in al doilea caz, m-am gandit ca a fost greseala mea, ca nu m-am luptat destul cu respectivul, dar eram prea speriata. Asta s-a intamplat cu multi ani in urma, si desigur, stiu ca nu a fost, sub nicio forma, vina mea. Aceste lucruri s-au petrecut inainte de-a incerca sa ma sinucid, si stiu sigur ca au fost printre factorii care m-au determinat sa fac asta.', a mai spus actrita.

Text: Mihail Tamba
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
Mai multe din people