Eva Longoria ne face cunoștință cu fiul ei, Santiago Enrique Bastón

În mai puțin de două luni de la naștere, Eva Longoria apare pe coperta noului număr al revistei HOLA!USA alături de fiul ei.

Eva Longoria ne face cunoștință cu fiul ei, Santiago Enrique Bastón

„Santiago Enrique Bastón salută pe toată lumea! De abia așteptam să împart cu voi această fotografie', a scris actrița pe contul ei de Instagram. Victoria Beckham, una dintre prietenele apropiate ale Evei, nu a ezitat să-i lase un mesaj în comentarii „Atât de frumos!! Multe sărutări din partea noastră!'.

https://www.instagram.com/p/Bl52u9og0qg/?hl=ro&taken-by=evalongoria

Se așteaptă ca mai multe fotografii din numărul de septembrie al revistei să fie publicate pe rețelele sociale în cursul săptămânii viitoare. De când a născut în luna iunie a acestui an, Eva a încercat să se bucure în privat de primele săptămâni de viață ale fiului ei.

https://www.instagram.com/p/Bk5U2XoAKjn/?hl=ro&taken-by=evalongoria

„Echipa este din nou completă! Teoretic, încă sunt în concediu de maternitate, iar asta este singura activitate legată de muncă pe care am avut-o plănuită în această perioadă. Dar sunt atât de fericită să-mi revăd echipa!! Ken și Elan voi faceți ca totul să pară distractiv și ușor', a scris Eva pe contul de Instagram, înainte de prima ședință foto după nașterea lui Santiago.

Între timp, Eva a găsit puțin timp să se bucure de soare într-o locație secretă.

https://www.instagram.com/p/BlyF2QwA9Fo/?hl=ro&taken-by=evalongoria

Santiago este primul copil al Evei Longoria și cel de-al patrulea al soțului ei, José „Pepe” Bastón, președintele celei mai mari companii de media din America Latină, Televisa. José și Eva sunt căsătoriți din luna mai a anului 2016.

Citește și:
Eva Longoria, declarații emoționante despre fiul ei abia născut

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people