Eva Longoria a devenit mamă pentru prima dată

Cunoscută în special datorită rolului din serialul “Desperate Housewives”, actrița Eva Longoria a devenit mamă pentru prima dată.

Eva Longoria a devenit mamă pentru prima dată

Eva Longoria a devenit mamă pentru prima dată la vârsta de 43 de ani. Actrița a adus pe lume un băiețel pe care l-a botezat Santiago Enrique.

Suntem foarte recunoscători petru această minunată binecuvântare', au declarat cei doi revistei Hola! USA. Eva Longoria a devenit mamă după ce a născut în Cedars-Sinai Medical Center din Los Angeles.

Revista Hola! USA a publicat și prima imagine cu băiețelul celor doi, fotografie în care micuțul Santiago Enrique apare în brațele mamei sale.

Pentru starul din serialul „Desperate Housewives', acesta este primul copil, în timp ce soțul ei mai are trei copii, José, Tali și Mariana, dintr-o căsătorie anterioară.

În urmă cu câteva luni, Longoria a vorbit despre acest moment, declarând că Sunt nerăbdătoare, dar emoționată de asemenea. Agitată, nerăbdătoare, emoționată'.

Actrița în vârstă de 43 de ani și Jose Baston s-au căsătorit în mai 2016 în cadrul unei ceremonii private ce a avut loc în Valle de Bravo, Mexic, în casa actorului din serialul Jane the Virgin, Jaime Camil.

Alături de cei doi, la fericitul eveniment au fost aproape 200 de invitați, printre care Victoria și David Beckham și actrița Penelope Cruz. Eva Longoria și Jose Baston formează un cuplu din 2013 și s-au logodit în 2015, în Dubai.

Jose Baston, în vârstă de 50 de ani, este președintele Televisa, cea mai mare companie de media din America Latină.

Citește și:
Zayn Malik spune adevărul despre relația cu Gigi Hadid

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people