Ethan Hawke își laudă fiica pentru rolul ei din serialul Stranger Things

Ethan Hawke este un tată extrem de mândru și are și motive pentru care să fie așa! Maya, fiica sa în vârstă de 20 de ani, și-a făcut intrarea în industria divertismentului încă de la o vârstă fragedă, iar rolul Robin din serialul Stranger Things” o va ajuta și mai mult în acest demers.

Ethan Hawke își laudă fiica pentru rolul ei din serialul Stranger Things

Imediat după ce al treilea sezon al serialului Stranger Things a început să se difuzeze pe Netflix, actorul le-a împărtășit urmăritorilor săi un videoclip în care își arată mândria față de fiica sa. „Unii dintre voi i-ați simțit lipsa în seria Little Women, difuzată de BBC. I-ați simțit lipsa și de la Julliard. Până și mie mi-a fost dor și sunt tatăl ei. Poate că îi știți muzica, poate că nu. Dar, doamnelor și domnilor, faceți cunoștință cu Maya Hawke”, a scris el într-un video în care o înfățișa pe fiica ei în rolul din serial.

Postarea actorului a ajuns repede la inimile urmăritorilor săi, dar și la colegii de platou ai fiicei sale. „Desigur că este minunată!”, a scris Andy Cohen, alături de alte emoticoane. De acord cu el a fost și actrița Laura Dern, cunoscută pentru rolul Renatei Klein, din serialul Big Little Liars. Finn Wolfhard, care interpretează rolul lui Mike Wheeler în serialul Stranger Things, a fost printre cei care au apreciat postarea actorului.

Maya a declarat că rolul ei a fost rescris pentru a se potrivi mult mai mult cu felul ei de a fi. „Sunt o persoană extrem de veselă, mai ales atunci când filmez, aduc extrem de multă energie, probabil și din cauza emoțiilor, iar astfel au început să contureze personajul în jurul personalității mele. Am stat și m-am gândit, este sarcastică, plictisită de viața ei, încearcă să devină Madonna, este fata cool din liceu, dar sunt lucruri pe care ceilalți nu le-au observat. Ulterior, am intrat în pielea personajului”.

Chiar dacă pare că Maya a fost făcută pentru actorie, ea nu a fost mereu sigură că vrea să le calce pe urme părinților săi. „Am cochetat cu actoria deoarece era parte din familie, până când am realizat faptul că acest lucru chiar mă face fericită și sunt foarte bună la asta”, a susținut Maya.

„Ea a fost întotdeauna o artistă, scria poezii și cânta”, a spus mândru tatăl ei, adăugând faptul că ea nu a descoperit actoria până în primul an de liceu.

Maya a avut de făcut o alegere destul de dificilă în ceea ce privește cariera ei. În timp ce studia dramaturgia la Julliard, ei i s-a oferit un rol în seria Little Women alături de Emma Watson și Angela Lansbury, rol pentru care a trebuit să renunțe la studii. Această decizie a fost una care a speriat-o la început.

Ethan Hawke își arată mândria față de Maya ori de câte ori are ocazia: „Nu pot explica în cuvinte acest lucru. Este unul dintre cele mai frumoase momente din viața mea faptul că o pot urmări în Little Women. Este o mândrie să îți vezi copilul crescând și profesând într-o meserie pentru care porți un mare respect și pentru care te-ai dedicat o viață întreagă”, a adăugat tatăl ei.

Citește și:
Melania Trump are statuie în orașul natal – și e cel mai ciudat lucru pe care îl vei vedea azi

Text: Iulia Braslasu
Foto: Hepta

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people