Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți!

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru prima dată în weekend-ul ce abia a trecut!

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți!

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți pentru prima dată după ce fosta jucătoare de tenis a adus pe lume gemeni.

Potrivit TMZ, cei doi au ales pentru gemenii lor numele de Nicholas si Lucy.

Aceeași publicație a dezvăluit faptul că Anna a născut într-un spital privat din Miami, Florida, iar cântărețul i-a fost alături.

Faptul că Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți vine ca o mare surpriză deoarece nimeni nu a dezvăluit presei sau fanilor nimic despre acest fericit eveniment din viața celor doi.

Fosta jucătoare de tenis, în vârstă de 36 de ani, și cântărețul în vârstă de 42 de ani sunt împreună din 2001 și formează unul dintre cele mai discrete cupluri din showbiz. De-a lungul anilor au existat și numeroase zvonuri cu privire la faptul că Anna si Enrique s-ar fi căsătorit.

Cea mai recentă apariție în public a celor doi a fost în noiembrie 2016, așa că nu este chiar surprinzător faptul că Anna a născut gemeni fără ca lumea să nu știe că ea este însărcinată.

Reprezentanții celor doi nu au confirmat până în acest moment vestea, însă noi nu putem decât să îi felicităm și să așteptăm primele fotografii cu gemenii cuplului.

Citește și:
Cine este cea mai tânără regină din lume

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people