Enrique Iglesias este cu adevărat un tată pe cinste și acest video este dovada

De când a devenit tată de gemeni, viața lui Enrique Iglesias s-a schimbat complet. Micuții Nicholas și Lucy, în vârstă de opt luni, sunt răsfățați de Enrique, dar și de soția acestuia, fosta jucătoare de tenis de origine rusă Anna Kournikova. Cei doi au păstrat mult timp sarcina secretă.

Enrique Iglesias este cu adevărat un tată pe cinste și acest video este dovada

Chiar dacă are foarte multe concerte și trebuie să apară și la diferite emisiuni și show-uri, Enrique Iglesias tot reușește să își facă timp să stea cât mai mult cu copiii săi. Recent, Enrique le-a împărtășit fanilor de pe Instagram un video care îi arată pe cei doi copii foarte fericiți atunci când tatăl lor se joacă cu ei. Mai exact, Enrique aleargă în fața celor mici, iar lor li se pare foarte amuzant! El continuă să facă asta preț de câteva secunde. 

O audiență grozavă, pregătită să se distreze,' a scris el la descrierea acestui video. Chiar și Anna, soția lui, s-a amuzat de acest video și chiar l-a apreciat.

https://www.instagram.com/p/BnFHmyDA0Vm/?taken-by=enriqueiglesias

Enrique Iglesias și Anna Kournikova au devenit părinți în decembrie 2017. De atunci, și-au păstrat viața de familie destul de privată, dar le-au mai împărtășit și fanilor câteva secvențe din viața lor, cum ar fi câteva poze cu micuții Nicholas și Lucy, în timp ce erau pregătiți de World Cup, iar tatăl lor avea grijă de ei. 

Deși Iglesias își continuă turneul pe care îl are în jurul lumii, întotdeauna va aprecia timpul de calitate pe care îl petrece cu cei mici. În luna martie al acestui an, el declara în timpul unui concert din Budapesta faptul că: Am devenit tată în urmă cu 12 săptămâni și pot spune trei lucruri despre acest lucru: îmi iubesc copiii foarte mult, îmi iubesc soția și vă iubesc pentru faptul că ați fost aici în această seară!'

Citește și:
Motivul pentru care Serena Williams nu va sărbători aniversarea a 1 an a fiicei sale

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people