Emmei Watson i-au fost furate fotografii private

Se pare ca Emma Watson a cazut prada hackingului online - o serie de fotografii private cu ea au fost furate.

Emmei Watson i-au fost furate fotografii private

O serie de fotografii private cu Emma Watson au fost furate – dupa ce informatia ca niste hackeri necunoscuti au intrat in posesia unor imagini nud cu Emma Watson a circulat cateva zile pe Internet, reprezentantii vedetei au confirmat ca da, o serie de imagini au fost furate, dar ca acestea nu o infatiseaza pe Emma nud.

„Fotografii de la un fitting de haine pe care Emma l-a avut cu un stilist acum cativa ani au fost furate”, unul dintre reprezentantii actritei a declarat pentru The Telegraph. „Fotografiile nu sunt nud. Avocatii au fost informati iar noi nu vom mai comenta pe acest subiect.”

Se pare ca zvonurile despre seria de fotografii private au inceput sa circule pe Reddit, dupa ce utilizatorii platformei au comentat despre imaginile cu Emma care se afla in acest moment intr-o retea criptata online. Si actrita Amanda Seyfried este o alta presupusa victima a hackerilor.

Din postarea primului utilizator Reddit, The Telegraph a citat faptul ca se presupune ca va exista un scandal mai mare in zilele ce vor urma, datorita acestor fotografii.

Citeste si:
Hackerul care a furat de la celebritati fotografiile nud a fost arestat

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people