Emmanuel Macron vine impreuna cu sotia, Brigitte Trogneux, in vizita oficiala in Romania

Dupa multe speculatii, a fost confirmat faptul ca Brigitte Trogneux il va insoti pe Emmanuel Macron, presedintele Frantei, in vizita oficiala pe care acesta o va face azi in Romania.

Emmanuel Macron vine impreuna cu sotia, Brigitte Trogneux, in vizita oficiala in Romania

Emmanuel Macron vine impreuna cu sotia, Brigitte Trogneux, in vizita oficiala in Romania care va avea loc azi.

In cadrul acestei vizite oficiale, Emmanuel Macron are programate mai multe evenimente, la care va participa, mai mult ca sigur, si sotia lui.

Emmanuel Macron va fi primit, la ora 13.10, oficial, pe platoul de Ceremonii de la Palatul Cotroceni, de catre presedintele Klaus Iohannis, eveniment urmat de fotografia oficiala, in Holul de Onoare de la Palatul Cotroceni.

Cei doi presedinti vor semna in Cartea de Onoare si vor avea convorbiri tête-à-tête si convorbiri oficiale, cu delegatiile.

La ora 14:30 va avea loc conferinta de presa comuna a celor doi sefi de stat, iar la 17:30 o vizita la Muzeul National al Satului „Dimitrie Gusti'. In aceasta seara, de la 19:30 va avea loc o receptie oferita de Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, in onoarea Presedintelui Republicii Franceze.

Emmanuel Macron se va intalni si cu premierul Mihai Tudose, la Vila Lac 1, unde va avea loc un dejun de lucru.

Nu este prima data cand Brigitte Trogneux il insoteste pe Emmanuel Macron in vizite oficiale internationale sau evenimente de stat. Ea a fost prezenta la summit-ul NATO de la Bruxelles, din luna mai, si la summit-ul G20 de la Hamburg, din luna iulie, si la summit-ul G7 din Taormina, din luna iulie.

Vizita lui Macron face parte dintr-un turneu pe care presedintele francez il efectueaza in Austria, Romania si Bulgaria.

Citeste si:
Brigitte Macron: tinutele chic purtate de posibila Prima Doamna a Frantei

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people