Emma Watson revine cu un nou film motivational pentru femei

Emma Watson, pe care o stii de multa vreme drept adorabila interpreta a rolului lui Hermione din seria “Harry Potter”, isi ia in serios rolul de ambasadoare UN pentru drepturile femeilor. Actrita a revenit acum cu un scurt film motivational dedicat femeilor.

Emma Watson revine cu un nou film motivational pentru femei

Filmul realizat de Emma Watson pentru organizatia Global Goals (careia i s-au alaturat 193 de lideri ai unor tari din toata lumea in incercarea de a atinge trei scopuri extraordinare – sfarsirea saraciei extreme, lupta cu inegalitatea si cu lipsa de justitie si o solutie pentru schimbarea climei) infatiseaza femei sarind peste obstacole in finala olimpica din 1964.

Vocea Emmei Watson se aude peste aceste imagini de arhiva, vorbind despre obstacolele pe care le-au avut de depasit femeile de-a lungul timpului si despre cele pe care inca mai trebuie sa le depaseasca. Filmul vorbeste despre teme ingrijoratoare precum egalitatea salariilor sau interzicerea practicilor care duc la casatoriile minorelor sau stoparea violentei domestice.

Citeste si:
Videoclipul Wannabe', refacut pentru o noua campanie feminista

Infatisand piedicile cu care au de-a face femeile din toata lumea in fiecare zi a vietii lor drept obstacole depasite intr-o cursa, filmul reuseste sa ajunga la un public needucat inca in ceea ce priveste drepturile egale. Si, in acelasi timp, reuseste sa aduca un strop de speranta celor care cred ca suntem departe de a obtine drepturi egale, ca femei, in toata lumea.

Vezi filmul aici.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people