Emma Watson: discurs emotionant la Premiile MTV Movie & TV 2017

Atunci cand a castigat premiul pentru "Cel mai bun actor", Emma Watson a tinut un discurs incredibil de emotionant, despre egalitatea de gen.

Emma Watson: discurs emotionant la Premiile MTV Movie & TV 2017

Emma Watson a urcat pe scena Premiilor MTV Movie & TV 2017 pentru a i se inmana distinctia pentru „Cel mai bun actor”, pentru rolul sau din filmul „Frumoasa si Bestia”. Da, ai citit bine, premiul pentru „cel mai bun actor” – adica o titulatura care nu mai separa aceste distinctii intre genuri – iar discursul Emmei se leaga exact de acest lucru.

In discursul sau, Emma Watson a tinut sa puncteze cat de important este acest premiu si cat de onorata se simte in postura sa de prima actrita care il primeste.

„Primul premiu pentru actorie din istorie care nu separa nominalizatii in baza sexului lor spune ceva despre cum percepem experienta umana”, a declarat Emma Watson.

Actrita a mai accentuat faptul ca miscarea pe care a facut-o MTV, de a crea un premiu „genderless”, inseamna, pentru ea personal, ca actoria este abilitatea de a te pune in locul unei alte persoane.

Emma Watson a multumit, apoi, intregii echipe a filmului „Frumoasa si Bestia” si tuturor persoanelor care au sustinut-o si au ajutat-o sa realizeze rolul lui Belle.

Citeste si:
MTV Movie & TV Awards 2017 – cele mai hot tinute de pe covorul rosu (GALERIE FOTO)

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people