Emma Stone a vorbit deschis despre căsătorie și copii

Actrița Emma Stone, în vârstă de 29 de ani, a vorbit mai deschis ca niciodată despre viața ei, într-un interviu alături de Jennifer Lawrence.

Emma Stone a vorbit deschis despre căsătorie și copii

Cele două sunt prietene de mulți ani, au fost alături una de cealaltă, chiar și în momentele mai grele. Emma Stone a vorbit despre diferite subiecte, de la prietenie, anxietate, și chiar până la visul de a deveni mamă.

Emma Stone a dezvăluit în cadrul unui interviu pentru ELLE USA că nu se simte bine atunci când postează pe social media. „Nu cred că este un lucru pozitiv pentru mine. Dacă alte persoane se pot descurca cu acest lucru, bravo lor. Pe Instagram, atenția este îndreptată către vizual. M-am confruntat mulți ani la rând cu faptul că mă simțeam examinată, iar apoi am realizat că orice lucru pe care îl spun oamenii despre mine, mă deranjează. Nu este ceva pentru care mă stresez. Dar într-o altă perioadă, dacă mă simțeam rău pentru ceva, mă supăra și mai rău să îi aud pe oameni vorbind despre acel lucru.

Cu vârsta, prietenia a devenit mult mai importantă pentru ea. „Prietenia înseamnă foarte mult pentru mine. Este un alt lucru pe care l-am realizat, mai ales că în curând voi împlini 30 de ani: tu îți alegi familia. Realizezi că prieteniile pe care le ai, oamenii cu care îți petreci timpul pe parcursul vieții, sunt familia ta.”

Emma a început să privească cu alți ochi viața și să se gândească la ce anume să facă, adultă fiind. „Anii de tinerețe au fost interesanți și s-au întâmplat foarte multe lucruri în ultimii zece ani, atât pozitive, cât și negative. Mă întreb ce ar trebui să fac acum, ca adultă.” Actrița a vorbit și despre căsătorie, dar și copii. „Perspectivele mele asupra copiilor s-au schimbat de-a lungul timpului. Niciodată nu am avut grijă de copii. Când eram tânără, nu voiam să mă căsătoresc și nici să am copii. Iar, acum, odată cu vârsta, chiar îmi doresc să mă căsătoresc și să am copii.”

Un lucru pe care Emma l-a dezvăluit este faptul că atunci când avea șapte ani, se confrunta cu atacuri de panică. „La șapte ani am început să am atacuri de panică, despre care am vorbit destul de mult. Mama întotdeauna mi-a spus că m-am născut cu nervii în afara propriului corp. Însă, anxietatea m-a făcut să fiu mult mai energică.”

Emma a spus că a început să practice actoria la vârsta de 11 ani, și i-a părut ciudat momentul în care a devenit chiar un job. În ciuda faptului că are mulți ani de experiență în această industrie, încă mai găsește lucruri ciudate legate de acest job. „Nu-mi place ideea că lumea crede că acest job este special și că faima este chiar un lucru real. Job-ul meu este minunat, amuzant, greu, dar în același timp, cât de greu poate fi? Există, însă, job-uri mult mai grele în lume.”

Citește și:
Star Style: Emma Stone in 10 tinute adorabile pe covorul rosu

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people