Emma Stone spune că purtarea corsetului în noul ei film „i-a mutat organele din corp”

Emma Stone a îmbrăcat costumele elaborate și diafane ale anilor 1700 pentru noul ei film „The Favourite”, explicând efectele secundare pe care le-a suportat în urma purtării unui corset.

Emma Stone spune că purtarea corsetului în noul ei film „i-a mutat organele din corp”

Emma Stone a explicat într-un interviu recent în cadrul Graham Norton Show consecințele purtării unui corset pentru o perioadă lungă de timp. Actrița interpretează rolul lui Abigail în noul film „The Favourite”, acțiunea fiind plasată la începutul secolului al XVIII-lea.

„Femeile au trăit în felul acesta pentru atât de mult timp, ceea ce te face să ai multă simpatie pentru acea perioadă și pentru ceea ce trăiau ele”. Emma a continuat prin a spune că singura metodă prin care își putea relua ritmul respirației era mirosul de mentol.

„În prima lună nu puteam să respir, dar când miroseam ceva mentolat mă ducea cu gândul la un spațiu deschis unde puteam să respir pentru un moment. După o lună, toate organele mele și-au schimbat locul în corp, a fost groaznic, iar dacă nu trebuie neapărat să îl porți, nu o face”. Emma Stone a purtat corsetul mai bine de două luni, filmările având loc în perioada martie-mai 2017.

Nu este prima actriță care vorbește despre consecințele purtării acestor piese vestimentare, Lily James povestindu-și experiența din filmul „Cinderella”, când a fost nevoită să urmeze o dietă specială, bazată pe alimente lichide, ca mâncarea să se poată digera în mod corect. „Îl purtam câteva zile la rând, uneori nu îl puteam desface, iar mâncarea solidă nu se digera corespunzător. Mâncam în special supe”.

Dakota Fanning a vorbit și ea despre perioada filmărilor show-ului de televiziune „The Alienist”, spunându-le celor de la W Magazine că purtarea corsetului i-a afectat forma corpului, și i s-a întâmplat chiar să leșine din cauza lui. „Șapte luni, corpul tău se schimbă complet. Ajungi să-l pui (corsetul) fără să-l mai strângi sau să-l dezlegi. Până la sfârșit îl îmbrăcam pur și simplu”, a explicat Dakota.

Citește și:
Emma Stone vorbește despre perioada în care s-a confruntat cu anxietatea și atacurile de panică

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people