Emma Stone este cea mai noua ambasadoare Louis Vuitton!

Emma Stone este cea mai noua ambasadoare Louis Vuitton si abia asteptam sa vedem ce tinute spectaculoase va purta de acum inainte la evenimente.

Emma Stone este cea mai noua ambasadoare Louis Vuitton!

Pe 8 octombrie, Emma Stone si-a facut aparitia la premiera noului ei film, „Batalia sexelor”, intr-o tinuta din colectia primavara-vara 2018 Louis Vuitton.

Eu si stilista mea Petra suntem foarte incantate de oportunitatea de a colabora cu Nicolas Ghesquiere, care este incredibil de dragut si talentat!”, a declarat Emma Stone.

Nicolas Ghesquiere a spus ca o admira enorm pe Emma, care este una dintre muzele si prietenele sale de multi ani, si e foarte fericit de aceasta colaborare pe termen lung.

Cu o frumusete rafinata si un talent unic, castigatoarea Oscar este una dintre cele mai bine cotate actrite de la Hollywood in acest moment.

Emma a aparut recent in „La La Land” al lui Damien Chazelle, pentru care a castigat premiul „Best Actress” al Academiei americane de film, iar acum va putea fi vazuta in „Batalia Sexelor”. In 2018 o vom revedea in „The Favourite” si „Maniac” , filme pe care Emma le si produce.

Citeste si:
Vedete la deschiderea Maison Louis Vuitton Vendome, cel mai nou si mai luxos magazin Louis Vuitton

Foto: Louis Vuitton

Recomandari
Mai multe din people