Eminem recunoaște că folosește Tinder

Eminem vorbește deschis despre viața lui amoroasă într-un interviu și s-ar putea să fii surprins de una dintre aplicațiile pe care acesta pretinde că le folosește.

Eminem recunoaște că folosește Tinder

„Este complicat', a declarat rapper-ul de 45 de ani în interviul pentru Vulture, atunci când a fost întrebat despre relații. „De când am divorțat am fost la câteva întâlniri, dar niciuna nu a mers prea bine, așa ca am ales să nu le fac publice. Întâlnirile nu sunt pe primul plan pentru mine, momentan.'

Eminem, al cărui nume real este Marshall Mathers III, a fost căsătorit de două ori, cu marea lui dragoste din liceu, Kim. Cei doi au împreună o fată, Hallie, care împlinește 22 de ani, anul acesta, în ziua de Crăciun.

Când a fost întrebat dacă folosește aplicații precum Tinder, Eminem a raspuns: „Da, Tinder… (râde)… și Grindr. De asemenea, obișnuiam să merg și la baruri de striptease. Ce pot spune? Așa am cunoscut destul de multe fete, mergând la club de striptease. A fost o perioadă interesantă pentru mine.'

De vreme ce Grindr este o aplicație pentru bărbații gay, fanii cred că rapper-ul a făcut o glumă când s-a referit la ea.

Citește și:
Hailie, fiica lui Eminem, a implinit 21 de ani si este vedeta pe Instagram

Text: Mădălina Preda
Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people