Emilia Wickstead răspunde zvonurilor potrivit cărora ar fi criticat rochia de mireasă a lui Meghan Markle

Emilia Wickstead ar fi declarat zilele trecute că rochia purtată de Meghan Markle în ziua nunții este o copie după un model creat de ea, iar întregul ei look nu a fost demn de o nuntă regală.

Emilia Wickstead răspunde zvonurilor potrivit cărora ar fi criticat rochia de mireasă a lui Meghan Markle

În urmă cu câteva zile, Daily Mail a publicat o știre potrivit căreia Emilia Wickstead, un designer foarte apreciat de Kate Middleton, ar fi declarat că rochia de mireasă purtată de Meghan Markle este copiată după un model creat de ea.

Declarațiile ei au fost șocante, mai ales în contextul în care Meghan Markle a purtat o rochie semnată de designer pentru o întâlnire oficială.

Potrivit aceluiași reportaj, Emilia ar fi spus că Meghan a ales o coafură nepotrivită, deoarece acel coc neglijent nu se potrivește în cadrul unei nunți regale.

Aceste comentarii au fost criticate de fanii familiei regale. Totodată, a fost lansat și zvonul potrivit căruia din cauza acestor declarații contul de Twitter al Emiliei Wickstead a fost dezactivat. Se pare însă că toate aceste afirmații au fost false sau cel puțin așa reiese din prima declarație oficială emisă de Emilia Wickstead pentru The Cut.

Reprezentatul acesteia a declarat că acel cont de Twitter nu a fost folosit de ani de zile, iar în ceea ce privește rochia, însăși Emilia a avut de spus câteva cuvinte.

„Sunt extrem de întristată de comentariile apărute în presă și în publicațiile online în ultimele zile. Alteța Sa Regală, Ducesa de Sussex, a arătat minunat în ziua nunții ei și am toată admirația și respectul pentru ea. Nu cred că rochia ei a fost o copie după un design de-al nostru. Am cel mai mare respect pentru Clare Waight Keller și Casa Givenchy – o sursă importantă de inspirație pentru mine.

Le doresc Altețelor Regale, Ducele și Ducesa de Sussex, o viață minunată, fericită și plină de iubire.”

Așadar, toate aceste comentarii nu au existat cu adevărat, iar singura care chiar a declarat că nu i-a plăcut look-ul lui Meghan Markle rămâne Katy Perry.

Citește și:
IMAGINI de la nunta Prințului Harry cu Meghan Markle

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people