Emilia Clarke vorbește sincer despre perioada petrecută în spital după ce a fost operată pe creier

Actrița Emilia Clarke a vorbit despre perioada în care a fost internată în spital, după ce a suferit un anevrism cerebral.

Emilia Clarke vorbește sincer despre perioada petrecută în spital după ce a fost operată pe creier

Emilia Clarke a suferit în anul 2011 un anevrism cerebral care i-a pus viața în pericol. Ulterior, au existat mai multe complicații, iar ea a fost operată de trei ori pe creier.

Actrița britanică a mărturisit faptul că a fost impresionată de sistemul medical și de bunătatea de care a dat dovadă personalul medical, mai cu seamă în momentele grele prin care ea a trecut: „A fost vorba despre un anevrism cerebral care s-a rupt și a fost destul de complicat. Paramedicii erau incredibili. Mi-au dat analgezice, m-au așezat și m-au făcut să râd pe tot parcursul drumului spre spital. Sângeram, iar noi eram în ambulanță și râdeam. Erau atât de amabili.”

Emilia a mai spus faptul că în momentul în care a ajuns la spital, ea a fost impresionată și de asistente, care au fost extrem de bune cu ea, după cum și ea a afirmat acest lucru. „Din acest motiv am devenit ambasador pentru Royal College of Noursing în anul 2018. Asistentele sunt eroine cărora nu le cunoaștem puterile. Sunt alături de oameni în cele mai grele momente.”

 

Vezi această postare pe Instagram

 

Silly boomerang for a very serious honour. I have been given the role of Ambassador of the Royal College of Nursing and I honestly couldnt be happier, prouder or more in awe of the incredible work @thercn does and the masterful work of Nurses the world over. Weve all had experience dealing with sickness of ourselves or loved ones and the nurses that care for us need our care now, they too often fall victim to outdated ideas that leave fantastic nurses overlooked, under-appreciated and underpaid. I am fiercely proud of my new role as ambassador and vow to use it to champion nurses and their work. Together, we must support the next generation to innovate and become the powerful nurses of tomorrow. #thesunwillshineagain #missingmydadbutrememberingallwhocaredforhimtoday #❤️

O postare distribuită de @ emilia_clarke pe

Aceste momente dramatice au determinat-o pe Emilia Clarke să le vorbească fanilor despre ele, pentru ca ei să aibă aceeași experiență pozitivă, în cazul în care vor trece prin situații similare. Ea a pus și bazele și unei organizații caritabile destinată persoanelor care au trecut prin astfel de probleme și au nevoie de recuperare. „Întreaga experiență m-a inspirat să lansez ‘SameYou’. Viața oamenilor se transformă complet în momentul în care au parte de o operație de creier și interesul lor este să se refacă, și nu este vorba doar de primele săptămâni în care ai nevoie de ajutor, ci ai nevoie de ajutor mai mulți ani. Vreau să găsesc o persoană care să le ofere răspunsurile de care au nevoie și care îi poate ajuta, spunându-le că nu sunt singuri în acele momente grele. Este unul dintre cele mai frumoase lucruri să fii lângă o persoană care este speriată, confuză sau nervoasă.”

Emilia Clarke a fost sinceră cu privire la problemele medicale cu care s-a confruntat. La vârsta de 24 de ani, ea a fost diagnosticată cu hemoragie subarahnoidă, care este o afecțiune gravă cauzată de sângerarea în spațiul dintre creier și membrana înconjurătoare. Ea a ajuns la spital după ce se antrenase la sală și a simțit o durere extrem de mare, pierzându-și cunoștința. A doua operație pe care ea a avut-o a eșuat, astfel că a fost nevoită să o facă și pe a treia.

Citește și:
Emilia Clarke a dezvăluit misterul paharului de cafea uitat în serialul Game of Thrones'

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people