Emilia Clarke a fost surprinsă alături de un actor celebru

Emilia Clarke a fost văzută în compania unui actor cunoscut, iar întrebarea care se află pe buzele tuturor este dacă formează un cuplu cu el.

Emilia Clarke a fost surprinsă alături de un actor celebru

Emilia Clarke a fost surprinsă vineri seară luând cina alături de un actor la restaurantul Bob Bob Ricard din Soho, Londra. Iar actorul despre care vorbim este Matt Smith, cunoscut pentru rolul său din Doctor Who.

Cei doi au fost fotografiați chiar când părăseau restaurantul. Din imagini se poate vedea cum Emilia Clarke și Matt Smith se plimbă prin cartierul Soho și se simt bine unul în compania celuilalt. Iar zvonurile potrivit cărora cei doi ar forma un cuplu nu au întârziat să apară. 

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Game Of Thrones (@gameofthrones.fans) pe

Emilia Clarke, în vârstă de 33 de ani, și Matt Smith, de 37 de ani, au jucat în trecut împreună în filmul fantasy Terminator Genisys din 2015. La începutul anului, Matt Smith s-a despărțit după cinci ani de relație de actrița Lily James, iar în trecut a mai avut o relație cu modelul Daisy Lowe.

În ciuda despărțirii lor, Matt Smith și Lily James au rămas în relații bune. Ba mai mult decât atât, în mai o sursă a declarat că ei s-ar fi împăcat. „Despărțirea lor s-a produs pentru că abia mai petreceau timp împreună. Cei doi și-au păstrat casa pentru că oricum nu se prea vedeau. Dar când s-a impus izolarea, au trebuit să stea împreună. Statul acasă și lipsa filmărilor sau a altor surse de distragere a atenției le-a permis să-și refacă relația și să ajungă într-un punct mai bun al ei. Există o atracție extraordinară între ei și fac un cuplu minunat”, a spus o sursă pentru The Sun.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Într-un interviu din luna martie pentru The Sunday Times, Emilia Clarke a declarat că nu este într-o relație. „Sunt singură acum. În această industrie relațiile sunt interesante. Am avut relații și cu actori, dar în acest moment nu mă întâlnesc cu nimeni.”

Citește și:
Kaia Gerber și Jacob Elordi au fost surprinși în ipostaze tandre

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video