Emi de la Noaptea Târziu s-a logodit. Cererea în căsătorie a avut loc chiar la Asia Express, în absența iubitei lui

Aseară a fost difuzat unul dintre cele mai emoționante momente din acest sezon al emisiunii Asia Express.

Emi de la Noaptea Târziu s-a logodit. Cererea în căsătorie a avut loc chiar la Asia Express, în absența iubitei lui

Ultima etapă din Asia Express a venit și cu o mare surpriză pentru fanii emisiunii și nu numai. Emi de la Noaptea Târziu a decis să își ceară iubita în căsătorie chiar în timpul concursului de pe Drumul Împăraților, fără ca ea să știe de ineditul moment până ieri, 23 noiembrie 2021, când a fost difuzat la Antena 1.

„Vreau să-i spun ceva Mădălinei. Într-un moment în care totul părea că se duce în jos și mi se înecau corăbiile, ea a apărut în viața mea și m-a stabilizat. M-a calmat, a fost lângă mine în niște perioade foarte grele. O iubesc, nu avem o poveste de 70.000 de ani împreună. Nu sunt bun la asta, nu am mai făcut asta niciodată și nici nu vreau să o mai fac. (…) Mi-am imaginat momentul ăsta, așa că, vrei să te măriți cu mine?”, a fost declarat Emi în timpul filmărilor.

Concurentul de la Asia Express a așteptat ca momentul său special să fie difuzat la televizor și chiar a organizat astfel încât să îi aibă alături și pe cei mai buni prieteni. Nu a lipsit, bineînțeles, Cuza, alături de care a plecat pe Drumul Împăraților, dar nici Eliza și Cosmin Natanticu, Maria Speranța și Cucu de la Noaptea Târziu.

Mădălina, iubita lui Emi, a avut parte de o surpriză de proporții atunci când a văzut cererea emoționantă a iubitului său pe micile ecrane. Tânăra nu a stat prea mult pe gânduri și a spus DA cu zâmbetul pe buze, drept dovadă stau imaginile cu ei.

„A zis da!! ❤️❤️ (nu avea încotro) 🤣 Îți mulțumesc pentru toate momentele în care mi-ai fost alături, tot ce am trăit împreună și pentru toate momentele în care îmi vei fi alături și pentru toate momentele pe care le vom trăi împreună! Chiar dacă nu-s perfect, nici măcar atât de bun, îți mulțumesc pentru tot!! Te iubesc !! ❤️❤️”, a scris Emi pe Instagram, în descrierea imaginilor în care apare alături de logodnica lui.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by Emi 💀 (@emi.ntz)

Mai mult decât atât, concurentul de la Asia Express a dezvăluit că inelul este puțin mare, însă aceasta problema minoră se va rezolva rapid.

Și Cuza, bunul lui prieten, a postat o imagine în care apare alături de Emi și logodnica lui, Mădălina.

 

 
 
 
 
 
View this post on Instagram
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

A post shared by CUZA (@cuza.nt)

Citește și:
Cristina Ich, imagine inedită alături de Alexandru Pițurcă și fiul lor

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people