Ellie Goulding a devenit mamă!

Cântăreața britanică Ellie Goulding și soțul ei, Caspar, au devenit părinți.

Ellie Goulding a devenit mamă!

Ellie Goulding și Caspar Jopling sunt oficial părinți. Fericita veste a fost anunțată duminică de proaspătul tată, pe Instagram Stories.

„Mama și bebelușul sunt sănătoși și fericiți,” a scris el. „Extrem de recunoscător.”

Jopling a adăugat: „Nu mă adresez niciodată atenției publice care ține de job-ul lui Ellie. Dar în timpul acestui moment magic și personal, am aprecia cu adevărat să ne putem bucura de intimitatea noastră … Mulțumesc x”.

Alte detalii despre bebeluș nu au fost dezvăluite.

Jopling are 29 de ani și studiază, în prezent, la Oxford University, pentru un MBA, în paralel cu munca sa de art dealer.

Cântăreața de 34 de ani a anunțat că va avea un copil în februarie, când sarcina era deja avansată. Goulding a declarat atunci, pentru Vogue, că ea și Jopling au aflat vestea în august, fix când împlineau un an de când sunt soț și soție.  Ea a mai spus și că vestea i-a luat complet pe nepregătite.

Se zvonește că prietena comună care le-a făcut cunoștință celor doi în 2017 este Prințesa Eugenie.

Caspar a apelat la Instagram și pentru a anunța logodna lor. Atunci el a postat o fotografie cu Ellie într-o cămașă roșie, cu mâneci scurte și print cu palmieri albi, scriind: „Îmi voi petrece restul vieții alături de această persoană cu adevărat extraordinară, frumoasă. Nimeni altcineva nu m-a făcut să mă simt vreodată mai plin de viață, de fericire sau de dragoste. Speranță, pasiune, încredere și mai multă dragoste. Nu a existat vreodată o persoană care să mă completeze mai bine și nu va exista o altă persoană alături de care m-aș putea simți la fel de complet. Abia aștept să explorăm lumea împreună, sa râdem la glume stupide, să vorbim până la primele ore ale dimineții despre artă, muzică, întreaga lume și viitor. Te iubesc Elena. Și le mulțumesc tuturor celor care ne-au trimis mesaje atât de frumoase azi.”

Citește și:

Însărcinată cu primul copil, Cristina Cioran a dezvăluit sexul bebelușului 

Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people