Ellen DeGeneres și Portia De Rossi aniversează 10 ani de căsătorie cu un video inedit

Ellen DeGeneres și Portia De Rossi au sărbătorit aniversarea de 10 ani de la căsătoria lor, postând un video din ziua nunții și mesaje emoționante pe rețelele sociale.

Ellen DeGeneres și Portia De Rossi aniversează 10 ani de căsătorie cu un video inedit

Ellen DeGeneres și Portia De Rossi s-au bucurat să împartă cu fanii de pe Instagram atât un video din ziua nunții, care, inițial, a fost făcut public în cadrul The Ellen DeGeneres Show, la o lună după nuntă, cât și o fotografie însoțită de un mesaj emoționant din partea filozofului Wayne Dyer.

Ellen DeGeneres și Portia De Rossi s-au căsătorit pe 16 august 2008, în Los Angeles, la trei ani după ce au început să formeze un cuplu. Portia a purtat o rochie de mireasă Zac Posen, formată dintr-un corset și o fustă lungă din tul roz, în timp ce Ellen a ales un costum alb semnat tot de Zac Posen, compus din cămașă, vestă și pantaloni.

Ten years ago today. This was such a special day for us. ❤️

A post shared by Ellen (@theellenshow) on

Autorul și filozoful Wayne Dyer a oficiat ceremonia, iar Ellen și Portia și-au amintit cu drag de acel moment, postând o fotografie însoțită de un pasaj din discursul lui:

„Dragile mele, Portia și Ellen… Astăzi am făcut un pas uriaș înainte spre idealul că fiecare dintre noi, fără excepții, am fost creați nu numai egali, dar cu toții avem dreptul inalienabil de a ne urma propria fericire. Am spus în nenumărate rânduri că adevărata noblețe nu constă în a fi mai bun decât altcineva, este de a fi mai bun decât obișnuiai să fii tu însuți. Cu schimbul vostru de jurăminte de astăzi, îi reprezentați pe toți cei care au fost înaintea voastră,  care au fost obligați să-și trăiască viețile într-o disperare tăcută, ascunși în umbre, că noi ca și oameni, devenim mai buni decât obișnuiam să fim înainte'.

„Acum zece ani, Wayne Dyer ne-a oficiat ceremonia. Aceste cuvinte ne-au schimbat complet viața atunci, iar acum înseamnă la fel de mult”, a scris Ellen.

„În urmă cu 10 ani, Ellen și cu mine eram căsătorite. Am vrut să împărtășim cu voi aceste cuvinte atât de speciale pentru a ne reaminti cât de departe am ajuns – că trăim într-o țară care susține egalitatea în căsătorie”, a adăugat Portia.

Ellen a anunțat public logodna cu Portia în cadrul show-ului său, cu trei luni înainte de nuntă și imediat după ce Curtea Supremă din California a exclus interdicția unui stat în privința căsătoriei între persoane de același sex. În acea noiembrie, votanții au trecut Propunerea 8, o decizie care definea și recunoștea în Constituția Californiei doar căsătoria dintre un bărbat și o femeie.

În 2013, un judecător federal a concluzionat că Propunerea 8 este neconstituțională iar Curtea Supremă din Statele Unite a declarat că susținătorii propunerii nu aveau dreptul legal la recurs. În 2015, conducerea Curții Supreme a aprobat, la nivel național, căsătoriile dintre persoane de același sex.

Citește și:
Ellen DeGeneres, în lacrimi după ce a primit cadoul aniversar de la soția ei, Portia de Rossi

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people