Ellen DeGeneres a fost surprinsă fără mască de protecție la nouă zile după ce a fost diagnosticată cu Covid-19

„Mă simt grozav. Am fost foarte, foarte norocoasă”, a declarat Ellen DeGeneres.

Ellen DeGeneres a fost surprinsă fără mască de protecție la nouă zile după ce a fost diagnosticată cu Covid-19

Ellen DeGeneres a fost diagnosticată recent cu Covid-19. Anunțul a fost făcut chiar de către prezentatoarea TV pe unul dintre canalele sale de socializare.

„Bună tuturor. Voiam să vă anunț pe toți că am fost testată pozitiv cu Covid-19″, a scris moderatoarea celebrului talk show Ellen, în vârstă de 62 de ani, pe Twitter. „Din fericire, mă simt bine acum. Fiecare persoană care a intrat în contact direct cu mine a fost anunțată, și acum urmez toate regulile CDC. Vă rog fiți sănătoși și fiți în siguranță. Cu drag, Ellen.”

După anunțul că Ellen DeGeneres a fost diagnosticată cu Covid-19, un purtător de cuvânt al companiei Telepictures a declarat pentru publicația People că „am pus pe pauză producția show-ului până în luna ianuarie.”

Ieri, Ellen a fost surprinsă la cumpărături, după doar nouă zile de când a anunțat că s-a infectat cu noul coronavirus. Ba mai mult decât atât, aceasta și-a și îndepărtat masca de protecție la un moment dat. Întrebată cum se simte, Ellen a răspuns că: „Mă simt grozav. E diferit petru toată lumea, dar eu am fost foarte, foarte norocoasă. Sunt extrem de binecuvântată și recunoscătoare că am putut să trec peste asta.”

Potrivit Inside Edition, dr. Ashish Jha a declarat că în astfel de situații trebuie urmată recomandarea CDC de a rămâne în carantină pentru o perioadă de cel puțin zece zile de la debutul simptomelor.

Recent, mai mulți dintre angajații show-ului The Ellen DeGeneres au fost acuzați de rasism, bullying și hărțuire sexuală. Deși emisiunea prezentată de Ellen este prezentă pe micile ecrane de mai bine de 17 ani, se pare că situația pe platourile de filmare nu este tocmai una roz.

CONȚINUT VIDEO ELLE

În acest context, Ellen a ținut să își ceară scuze celor peste 200 de angajați ai show-ului pentru situația creată. Conform revistei People, aceasta a ținut o conferință video în care a declarat că „nu sunt perfectă. Sunt o persoană cu multe interese și încerc să fiu cea mai bună variantă a mea și să învăț din greșelile pe care le-am făcut.”

Citește și:
Reacția dură a lui Tom Cruise față de colegii săi care nu respectă măsurile de prevenție împotriva noului coronavirus

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video