ELLE New Media Awards 2018: Ținutele preferate ale directorului de modă ELLE Domnica Mărgescu

Deși cu un dress code relaxat, de garden party, ELLE New Media Awards 2018 a solicitat imaginația vestimentară a invitatelor noastre. Iată care sunt ținutele preferate ale directorului de modă ELLE Domnica Mărgescu.

ELLE New Media Awards 2018 le-a dat prilejul invitatelor să își etaleze, după caz, ținute spectaculoase sau boeme, așa cum se și cuvenea pentru un eveniment al cărui dress code a fost splendour in the grass'. Multe dintre invitatele noastre au etalat ținute vaporoase, în alb sau pasteluri, altele au preferat să mizeze pe detalii spectaculoase. Cert este că cele mai multe au părut să se simtă excelent în hainele lor.

Cât despre ținute de efect, au fost destule. Însă doar câteva i-au impresionat cu adevărat pe editorii de modă ELLE. Dacă vrei să le vezi, să le admiri și, de ce nu, să te inspiri pentru următoarele evenimente de vară care se desfășoară în aer liber, îți arătăm acum ținutele preferate ale directorului de modă ELLE Domnica Mărgescu de la ELLE New Media Awards 2018.

Citește și:
Vedete la ELLE New Media Awards 2018 (II)

Foto: Dan Borzan, Dumitru Angelescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Unica.ro
Mai multe din people