Ella Emhoff, fiica vitregă a Kamalei Harris, a fost starul neașteptat al ceremoniei de învestire a lui Joe Biden

Toată lumea a fost cu ochii pe ceremonia de învestire a lui Joe Biden și, trebuie să recunoaștem, și pe ținutele purtate de invitatele la eveniment.

Ella Emhoff, fiica vitregă a Kamalei Harris, a fost starul neașteptat al ceremoniei de învestire a lui Joe Biden

Ceremonia de învestire în funcția de președinte al Statelor Unite a lui Joe Biden a avut și o vedetă – din punct de vedere fashion – la care nimeni nu s-ar fi așteptat. Este vorba despre Ella Emhoff, fiica vitregă a Kamalei Harris.

Ella Emhoff, fiica vitregă a Kamalei Harris, prima vicepreședintă a SUA, a atras atenția tuturor datorită ținutei pe care a purtat-o, mult diferită de cele pe care invitatele le-au ales pentru același eveniment, însă în ton cu vârsta ei.

Ella Emhoff, în vârstă de 21 de ani, a impresionat cu ținuta compusă dintr-o rochie mov Batsheva, peste care a purtat un palton din tweed Miu Miu, cu numeroase aplicații din cristale galbene la nivelul umerilor și cu un guler alb cu detalii din dantelă.

Probabil nu ar trebui să ne mire alegerea ei vestimentară atât de mult, ținând cont de faptul că tănăra este studentă în ultimul an la Parsons School of Design.

Dacă este să vorbim despre ținutele purtate de invitatele la eveniment, cea mai așteptată ținută a fost cea a Kamalei Harris. Era de așteptat ca prima vicepreședintă a SUA să aleagă un outfit simbolic, și a făcut-o, renunțând la pantalonii care au consacrat-o în campania electorală și alegând un palton mov și o rochie în aceeași nuanță, creată de tânărul designer american de culoare și queer Christopher John Rogers, și un colier cu perle realizat de Wilfredo Rosado, născut în New Jersey, dar de origine portoricană. Astfel, Harris nu doar că a promovat moda americană, dar a și adus un omagiu sufragetelor americane (reprezentate prin alb și mov) cu ținuta ei.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Cu siguranță că vom mai auzi de Ella Emhoff de acum înainte și suntem cu ochii pe ea și aparițiile ei fashion, pentru că avem certitudinea că nu va dezamăgi.

Citește și:
Tiffany Trump, fiica lui Donald Trump, s-a logodit

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video