Elizabeth Olsen, ultima victimă a editării excesive a fotografiilor

Elizabeth Olsen a observat că arată cu totul altfel pe coperta unei publicații americane... iar răspunsul ei nu s-a lăsat așteptat prea mult.

Elizabeth Olsen, ultima victimă a editării excesive a fotografiilor

Deja, din ce în ce mai multe vedete observă și comentează faptul că fotografiile cu ele le înfățișează… total diferit față de cum arată în realitate. Ultima victimă a editării excesive a fotografiilor în programele de retouch este chiar Elizabeth Olsen, sora mai mică a faimoaselor Mary Kate și Ashley, o actriță cunoscută care joacă în cel mai nou film „Avengers'.

Coperta revistei Empire, o publicație americană, îi înfățișează pe eroii din filmul „Avengers: Infinity War', într-un afiș menit să promoveze noul film, jucați de Benedict Cumberbatch, Danai Gurira, Dave Bautista și, bineînțeles, Elizabeth Olsen.

Elizabeth o interpretează pe Scarlet Witch în seria de filme și, deși în fotografie apare costumată în personajul ei, actrița a comentat în josul imaginii, făcând referire la editarea excesiva în Photoshop: „Arată ca mine?'.

 

April 27th… Does this look like me? #scarletwitch #infinitywar #avengers

A post shared by Elizabeth Olsen (@elizabetholsenofficial) on


Fanii au fost și ei rapizi în a observa că ceva nu este în regulă cu imaginea, scriind în josul imaginii de pe Instagram comentarii în care o susțin pe Elizabeth Olsen și critică editarea excesivă de care cu siguranță imaginea a beneficiat.

Până acum, publicația Empire nu a răspuns în contextul acestei controverse.

Citeste si:
Elizabeth Olsen are un nou iubit

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people