Dustin Diamond, actorul din „Salvați de clopoțel”, a murit de cancer la numai 44 de ani

La nici două săptămâni de la internarea în spital, Dustin Diamond, actorul din „Salvați de clopoțel”, a murit de cancer la numai 44 de ani.

Dustin Diamond, actorul din „Salvați de clopoțel”, a murit de cancer la numai 44 de ani

În urmă cu două săptămâni Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la spital după ce a acuzat dureri mari la nivelul întregului corp. Deși inițial medicii nu au reușit să îi pună un diagnostic, în urma analizelor făcute, aceștia au confirmat că actorul din „Salvați de clopoțel” are cancer la plămâni în stadiul IV.

Actorul a decedat pe 1 februarie, la numai 44 de ani, decesul acestuia fiind confirmat de reprezentantul lui oficial. „Suntem îndurerați să confimăm decesul lui Dustin Diamond, luni, 1 februarie 2021, din cauza unui carcinom (cancer). A fost diagnosticat cu această brutală, cumplită formă de cancer malign în urmă cu doar trei săptămâni. În tot acest timp, cancerul s-a răspândit extrem de repede în corpul lui; singurul semn de milă pe care l-a arătat a fost execuția lui rapidă. Dustin nu a suferit. Nu a trebuit să stea cuprins de durere. Pentru acest lucru, suntem recunoscători”.

„Putem confima că Dustin are cancer. E foarte grav, dar încă așteptăm mai multe detalii, pe care le vom primi în curând. Are dureri foarte mari”, au afirmat reprezentanții lui Dustin, în urmă cu trei săptămâni anunță site-ul People.

De asemenea, aceștia au declarat atunci pentru Entertainment Weekly că actorul face ședințe de chimioterapie și că va rămâne în spital cel puțin încă o săptămână și apoi o să se stabilească când se va putea întoarce acasă. „Până săptămâna viitoare vom înțelege mult mai bine gravitatea bolii sale și de ce tratamente va avea nevoie pentru a se simți confortabil”, a declarat reprezentantul său, adăugând că atunci când a ajuns pentru prima dată la spital, Diamond „se simțea somnoros și obosit. Pe lângă toate astea, suferă și de zona zoster, așa că a avut dureri foarte mari.”

Anunțul a fost făcut și pe pagina actorului de Facebook, unde reprezentanții săi au scris următorul mesaj: „Dustin va dezvălui mai multe informații odată ce acestea vor fi disponibile și după ce un plan va fi elaborat. Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea lui Dustin în această perioadă dificilă. Sunt apreciate toate rugăciunile și întreaga pozivitate.”

Diamond a jucat inițial rolul lui Samuel „Screech” Powers în Good Morning, Miss Bliss, sitcom-ul marca Disney Channel, care ulterior s-a transformat în „Salvați de clopoțel.”

În toamna anului trecut, o continuare a celebrului serial a debutat pe platforma de streaming Peacock. Dustin Diamond nu a fost însă inclus în distribuție, deși alți actori din echipă, precum Mario Lopez, au reluat filmările.

Citește și:
Celine Dion i-a adus un omagiu regretatului ei soț, René Angélil

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din video