Dustin Diamond, actorul din „Salvați de clopoțel”, a fost diagnosticat cu cancer

Dustin Diamond a ajuns săptămâna aceasta de urgență la spital, iar medicii au confirmat oficial că actorul suferă de cancer.

Dustin Diamond, actorul din „Salvați de clopoțel”, a fost diagnosticat cu cancer

Săptămâna aceasta, Dustin Diamond, în vârstă de 44 de ani, a ajuns la spital după ce a acuzat dureri mari la nivelul întregului corp. Deși inițial medicii nu au reușit să îi pună un diagnostic, în urma analizelor făcute, aceștia au confirmat că actorul din „Salvați de clopoțel” are cancer.

„Putem confima că Dustin are cancer. E foarte grav, dar încă așteptăm mai multe detalii, pe care le vom primi în curând. Are dureri foarte mari”, au afirmat reprezentanții lui Dustin, anunță site-ul People.

De asemenea, aceștia au declarat pentru Entertainment Weekly că actorul face ședințe de chimioterapie și că va rămâne în spital cel puțin încă o săptămână și apoi o să se stabilească când se va putea întoarce acasă. „Până săptămâna viitoare vom înțelege mult mai bine gravitatea bolii sale și de ce tratamente va avea nevoie pentru a se simți confortabil”, a declarat reprezentantul său, adăugând că atunci când a ajuns pentru prima dată la spital, Diamond „se simțea somnoros și obosit. Pe lângă toate astea, suferă și de zona zoster, așa că a avut dureri foarte mari.”

Anunțul a fost făcut și pe pagina actorului de Facebook, unde reprezentanții săi au scris următorul mesaj: „Dustin va dezvălui mai multe informații odată ce acestea vor fi disponibile și după ce un plan va fi elaborat. Rugăm pe toată lumea să respecte intimitatea lui Dustin în această perioadă dificilă. Sunt apreciate toate rugăciunile și întreaga pozivitate.”

Diamond a jucat inițial rolul lui Samuel „Screech” Powers în Good Morning, Miss Bliss, sitcom-ul marca Disney Channel, care ulterior s-a transformat în „Salvați de clopoțel.”

În toamna anului trecut, o continuare a celebrului serial a debutat pe platforma de streaming Peacock. Dustin Diamond nu a fost însă inclus în distribuție, deși alți actori din echipă, precum Mario Lopez, au reluat filmările.

Citește și:
Celine Dion i-a adus un omagiu regretatului ei soț, René Angélil

Foto: PR, Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people