După ultima răbufnire a lui Kanye West pe Twitter, Kim Kardashian se gândește care ar mai putea fi viitorul lor împreună

Relația dintre Kim Kardashian și soțul ei, Kanye West, este într-un punct critic, după ieșirile acestuia din ultimele luni.

După ultima răbufnire a lui Kanye West pe Twitter, Kim Kardashian se gândește care ar mai putea fi viitorul lor împreună

Acțiunile lui Kanye West din ultimele luni au șocat fanii din întreaga lume și bineînțeles, și pe soția lui, Kim Kardashian West. O sursă apropiată cuplului a declarat în exclusivitate pentru Holywwood Life următoarele: „Kim încearcă să fie cât mai puternică cu putință, dar este îngrijorată în ceea ce îl privește, ceea ce o face să se simtă blocată. În ceea ce privește viitorul, ia în continuare în considerare toate opțiunile, dar nu vrea să îl părăsească pe Kanye într-un moment dificil.”

Kim Kardashian și Kanye West s-au căsătorit în 2014 și au împreună patru copii: North (7 ani), Saint (4 ani), Chicago (2 ani) și Psalm (un an).

Aceeași sursă a mai spus că „bineînțeles, orice gând i-a trecut prin minte în ceea ce privește această situație, pentru că ce se întâmplă e foarte mult pentru o singură persoană de gestionat. Spune tuturor despre Kanye că este sufletul ei pereche și îl iubește într-adevăr mai mult ca pe oricine. Întreaga situație este tristă”.

Recent, Kanye West a șocat pe toată lumea după ce a postat o serie de tweet-uri (peste o sută) în care vorbește despre problemele din industria muzicală. Printre tweet-uri s-a numărat și un video în care acesta urinează un premiu Grammy aruncat într-un vas de toaletă.

De la începutul anului și până acum, cântărețul și-a anunțat candidatura la președinția Statelor Unite ale Americii și a dezvăluit public detalii personale despre familia lui și despre relația cu Kim Kardashian.

În luna iulie, Kim Kardashian a vorbit public prima dată despre probleme mintale ale soțului ei, diagnosticat cu tulburare bipolară: „Cei care îi sunt apropiați lui Kanye știu ce simte și înțeleg că uneori cuvintele sale nu se aliniază cu intențiile lui”, a scris Kim Kardashian. Aceasta a adăugat: „Cine înțelege bolile mintale sau comportamentul compulsiv știe că familia nu are nicio putere pentru a face ceva, mai puțin în cazul în care acel membru al familiei este minor.”

Citește și:
Cum a ajuns Brad Pitt să facă parte din cultul scientologic

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people