După ce a pierdut sarcina la 5 luni, Aida Parascan, câștigătoarea Masterchef, face declarații cutremurătoare

Aida Parascan, câștigătoarea concursului Masterchef, lansează acuzații dure la adresa medicului care i-a monitorizat sarcina.

După ce a pierdut sarcina la 5 luni, Aida Parascan, câștigătoarea Masterchef, face declarații cutremurătoare

În urmă cu o lună Aida Parascan, câștigătoarea concursului Masterchef, anunța pe rețelele de socializare că este însărcinată pentru a patra oară. Din păcate însă ea a pierdut sarcina și a dezvăluit pe contul ei de Facebook drama prin care a trecut în urmă.

Au trecut 5 luni în care am trecut prin toate stările prin care trece o mama care așteaptă un bebe, în ultima săptămâna însă am trecut prin iad și am fost față în față cu moartea și la propriu și la figurat. Inima „îngerașului” a încetat să bată. Suflețelul lui s-a dus înapoi la Dumnezeu. A făcut și va face parte mereu din familia noastră și din mine și toți l-am iubit enorm. Durerea și suferința nu pot fi exprimate în cuvinte, mă rog să pot înțelege sensul a tot ce s-a întâmplat și mulțumesc pentru că sunt în viață și că mă întorc acasă la cei care mă iubesc”, a declarat aceasta.

Aida Parascan a fost invitată în cadrul emisiunii Acces Direct de la Antena 1 și a lansat acuzații dure la adresa medicului care i-a monitorizat sarcina. „Nici medicii nu au o explicație, pentru că două zile mi s-au făcut analize și au fost perfecte. Colul uterin era înalt, dur, nu existau riscuri de avort spontan, lichidul era foarte mult, placenta era perfect lipită de peretele uterului. Nici ei nu-și explică, pentru că asta se întâmplă când mama nu e bine, când sunt șocuri, dar eu chiar nu am avut niciun fel de nimic”.

Am fost nevoită să-l nasc natural. Am născut 3 copii pe cale naturală și nu cred că am îndurat cât am făcut-o de data asta. Corpul nefiind pregătit… De când au început contracțiile din 2 în 2 minute, cred că vreo 6 ore și jumătate a durat. Era întreg. Eu nu am putut să mă uit. Nu era bucăți, din câte mi s-a spus era întreg, dar începuse să se descompună. Nu știu, nu l-am văzut”, a precizat.

Câștigătoarea MarsterChef a adus acuzații grave medicului care s-a ocupat de monitorizarea sarcinii pe care a pierdut-o. „La penultima vizită, am făcut o programare cu o lună înainte, am ajuns acolo și mi s-a spus că nu e necesar să mi se facă o ecografie. Am zis că am nevoie să știu că copilul e bine și pentru muncă. El mi-a răspuns că nu e necesar, că ecografia poate să mi-o scrie și de mână, ceea ce și făcut de altfel. Mi-a scris o ecografie de mână bazându-se pe ultima ecografie făcută cu o lună înainte”, a spus Aida Parascan.

După o lună, ea a decis să meargă la un alt medic, pentru o nouă ecografie și a aflat abia atunci că inima copilului nu mai bătea și că sarcina se oprise din evoluție de patru săptămâni. „Am mers la medicul de familie cam după două săptămâni. Mi-a dat o altă trimitere și după ce am sunat, mi-a fost făcută o programare cu primul medic disponibil în alt spital. M-am prezentat săptămâna trecută, după aproximativ o lună. De asta nici nu pot să-mi dau seama dacă atunci când am fost la primul medic se întâmplase sau nu. În momentul în care mi s-a pus chestia aia pe abdomen, mi-am dat seama că inima copilului nu mai bate, că totul se vede în ceață. Am intrat în stare de șoc, pentru că-n momentul ăla nu știi ce să crezi. În secunda următoare a venit un alt medic și a făcut măsurătoarea și mi s-a spus că de 3-4 săptămâni copilul a încetat să mai evolueze, adică inimioara lui nu mai bate”, a adăugat ea.

Citește și:
Cum arată astăzi Caroline Léon, fiica lui Catrinel Menghia

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people