Ducesa de Cambridge o descrie pe Regina Elisabeta drept o „bunica iubitoare‟

Intr-un documentar britanic realizat cu ocazia aniversarii de 90 de ani a Reginei Elisabeta, Ducesa de Cambridge vorbeste despre relatia acesteia cu stranepotii sai, George si Charlotte.

Ducesa de Cambridge o descrie pe Regina Elisabeta drept o „bunica iubitoare‟

Regina Elisabeta nu lasa functia pe care o detine sa ii influenteze comportamentul de strabunica iubitoare! Intr-un interviu  acordat televiziunii britanice ITV, pentru un documentar care celebreaza cea de-a 90-a aniversare a Reginei, Kate Middleton a dezvaluit cum se poarta aceasta cu stranepotii sai, Printul George si Printesa Charlotte.

Ducesa de Cambridge a marturisit ca Regina lasa intotdeauna un mic cadou sau ceva care ii va bucura pe stranepotii sai, atunci cand acestia o viziteaza la palatul regal.

Si se pare ca, in timp ce restul „supusilor‟ i se adreseaza Reginei Elisabeta a II-a cu „Majestatea Voastra‟, Printul George, stranepotul sau, o cunoaste drept „Gan-Gan‟.

Documentarul, intitulat „Regina noastra la 90 de ani‟ mai contine interviuri si cu Printul de Wales, Ducesa de Corwall si cu Printul Harry. Regina Elisabeta va implini 90 de ani pe 21 aprilie, dar petrecerea oficiala va avea loc in iunie, atunci cand in Londra va fi o intreaga sarbatoare.

Foto: Twitter/@BritishMonarchy

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people