Drake i-a dat mesaj Biancăi Andreescu, chiar după meciul cu Serena Williams

După ce Bianca Andreescu a câștigat finala U.S Open, ea a fost invitată în emisiunea "The Tonight Show" a lui Jimmy Fallon, unde a făcut mai multe declarații, unele extrem de interesante.

Drake i-a dat mesaj Biancăi Andreescu, chiar după meciul cu Serena Williams

Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, a reușit luna trecută să o învingă pe Serena Williams, chiar în finala Rogers Cup, dar și în finala de la U.S Open.

Bianca Andreescu, jucătoarea canadiană de origine română, a apărut în emisiunea „The Tonight Show” a lui Jimmy Fallon. În cadrul emisiunii, ea a spus că a avut parte de sprijinul lui Justin Trudeau, prim-ministru al Canadei, dar și al cântăreței Shania Twain. De asemenea, ea a punctat faptul că a primit un mesaj de la o persoană la care nu se aștepta, și anume cântărețul Drake. 

În timpul unei conferințe de presă pe care a ținut-o în Toronto, ea a declarat că Drake i-a transmis un mesaj prin care a felicitat-o pentru câștigarea meciului. „Felicitări, suntem cu toții mândri de tine. Ți-am apreciat fiecare postare, am crezut că ai observat deja asta”, i-a transmis Drake. Ea a spus și că nu avea nicio idee cum să răspundă la acest mesaj pe care l-a primit de la Drake.

Însă, în mod surprinzător, Drake a mai fost văzut în preajma Serenei Williams, în anul 2015. Ba mai mult, el a fost cel care a încercat să o consoleze după terminarea unui meci.

Bianca Andreescu, în vârstă de 19 ani, a reușit să o învingă pe Serena Williams, în vârstă de 38 ani, în finala de la U.S Open, cu 6-3, 7-5. Chiar dacă Serena a pierdut meciul, ea a declarat că are o părere foarte bună despre Bianca, cu toate că nu a fost unul dintre cele mai bune meciuri ale ei: „O iubesc pe Bianca, cred că este o fată extraordinară, însă cred că a fost cel mai prost meci pe care l-am jucat tot turneul. Și este foarte dificil faptul că știu că aș fi putut fi mai bună.”

Cu toate astea, Serena crede că putea da mult mai mult și că nu și-a folosit potențialul la intensitate maximă: „Nu sunt fericită, dar trebuie să iau fiecare moment în parte. Sincer, nu am jucat azi la adevăratul meu potențial. Puteam să joc mai bine și acesta este singurul lucru pe care îl pot spune acum.”

Citește și:
Serena Williams, declarații despre înfrângerea de la U.S. Open și meciul cu Bianca Andreescu

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Mai multe din people