Donald Trump și-a sărbătorit ziua de naștere, însă un detaliu IMPORTANT a atras atenția tuturor

Melania Trump nu a luat parte la ziua de naștere a soțului său, Donald Trump.

Donald Trump și-a sărbătorit ziua de naștere, însă un detaliu IMPORTANT a atras atenția tuturor

Donald Trump a împlinit 75 de ani. Fostul președinte și-a sărbătorit ziua de naștere la clubul de golf Trump Național Golf Club Bedminster din New Jersey. Fiul acestuia, Donald Trump Jr., a postat pe contul său de Instagram mai multe fotografii din timpul cinei organizate de Trump, iar un detaliu a atras atenția tuturor. Melania Trump nu apare în niciuna dintre fotografii.

Se pare că fosta Primă Doamnă nu a luat parte la ziua soțului său. „Ea are propriul program”, a declarat o sursă apropiată pentru People.

Iar acest lucru l-am remarcat de nenumărate ori. Chiar și la începutul administrației Trump, aceasta nu s-a mutat imediat în Washington pentru a fi alături de soțul ei, ci a continuat să locuiască în New York, alături de fiul lor, Barron.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Donald Trump Jr. (@donaldjtrumpjr)


Momentan, Donald Trump a ales să locuiască în New Jersey pentru a scăpa de vara toridă din Florida. Însă, potrivit aceleiași surse, Melania preferă Florida. „Tot ceea ce îi place Melaniei se găsește în Palm Beach”.

„Melania are o viață bună și o știe”, a adăugat sursa. Așa că absența ei de la ziua lui Trump nu indică faptul că ar exista probleme în căsnicia lor. În plus, nici Eric și nici Ivanka nu au participat la ziua de naștere a tatălui lor. Singurul prezent a fost Donald Jr..

Recent, Stephanie Winston Wolkoff, fosta prietenă și consilieră a Melaniei Trump, a vorbit în cadrul HollywoodLife Podcast despre cum arată cu adevărat relația dintre Melania și Donald. Se pare că, în ciuda tuturor zvonurilor care susțin fie că cei doi nu au un mariaj fericit, fie că sunt în pragul despărțirii, relația dintre ei este una extrem de apropiată.

CONȚINUT VIDEO ELLE

„Cred că există această înțelegere între ei, care e mai degrabă o simplă privire. Cred că modul lor de a-și arăta afecțiunea unul față de celălalt constă în faptul că ea îi spune lui cât de minunat și de grozav este.”

De asemenea, Winston Wolkoff a mărturisit și că între cei doi există o conexiune puternică, ce poate fi observată cel mai bine atunci când cei doi se privesc. „Și nu am conștientizat asta, dar când le observi contactul vizual și privirile seducătoare, e mai mult decât orice altceva.”

Fosta prietenă a Melaniei a dezmințit zvonurile potrivit cărora cei doi sunt pe cale să divorțeze, afirmând chiar că „de fapt, au o relație foarte apropiată. Discută lucrurile foarte deschis, dar strategic. Nu țipă, nu urlă, nu se ceartă, sau cel puțin eu nu am fost martoră la așa ceva. Există o strategie în relația asta. E o căsnicie în care totul este planificat.”

Citește și:
Cum își petrece Melania Trump timpul liber de când nu mai este Primă Doamnă

Foto: Arhiva ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video