Donald Trump își dorește ca Meghan Markle să candideze la președinția SUA

Donald Trump afirmă că ar fi mai motivat să candideze la alegerile din 2024 dacă Meghan Markle s-ar înscrie în cursa pentru președinția Statelor Unite ale Americii.

Donald Trump își dorește ca Meghan Markle să candideze la președinția SUA

Într-un interviu pe care l-a acordat recent postului de televiziune Fox News, Donald Trump a declarat că și-ar dori ca Meghan Markle să candideze în 2024 la președinția Statelor Unite ale Americii. Trump nu s-a sfiit să afirme că nu o place pe Ducesa de Sussex, mărturisind că o astfel de decizie din partea lui Meghan l-ar putea determina să aplice din nou pentru funcția de președinte.

„Sper să se întâmple asta. Dacă se întâmplă, cred că mi-aș dori și mai mult să candidez.”, a declarat Donald Trump după ce au apărut mai multe zvonuri cu privire la intenția lui Meghan Markle de a candida la președinția Americii.

În interviul exploziv pe care Ducii de Sussex i l-au acordat lui Oprah la începutul acestei luni, Meghan Markle a acuzat Palatul pentru discuțiile despre cât de închis la culoare s-ar fi putut dovedi copilul ei și al Prințului Harry, Archie, menționând faptul că micuțul nu are un titlu regal din cauza acestui lucru. Din același motiv fiul lor nu ar fi primit măsuri de securitate obișnuite pentru membrii familiei regale.

De asemenea, se pare că nimeni din familia regală nu ar fi sărit în apărarea ducesei de Sussex atunci când tabloidele din Marea Britanie au început o serie de atacuri rasiste la adresa ei. Meghan Markle a mărturisit că s-a simțit neprotejată, dar și subminată de familia regală, care a ignorat în repetate rânduri cererile ei de ajutor și a descurajat-o să iasă din casă.

Meghan Markle a acuzat palatul de rasism în contextul în care ea însăși este birasială. Discuțiile despre culoarea fiului ei ar fi ajuns la ea prin intermediul lui Harry, mai ales dat fiind că familia regală i-a anunțat pe cei doi că fiul lor nu va beneficia de securitate.

În urma acestor acuze, Palatul Buckingham a lansat o declarație oficială în numele Reginei Elisabeta a II-a.

„Întreaga familie a fost întristată să afle provocările cu care s-au confruntat în ultimii ani Harry și Meghan. Problemele menționate, în special cea referitoare la rasă, sunt îngrijorătoare. Deși unele amintiri pot fi diferite, problemele sunt luate foarte în serios de familie în mod privat. Harry, Meghan și Archie vor fi întotdeauna membrii iubiţi ai familiei”, se arată în comunicatul Palatului Buckingham.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Donald Trump a făcut câteva comentarii pe seama acestui scandal, apărând familia regală și declarând că Regina este o persoană extraordinară.

„Nu sunt un fan al ei. M-am gândit la ce a spus despre familia regală și despre Regină, eu am întâlnit-o pe Regină și cred că este o persoană extraordinară. Nu sunt un fan al lui Meghan.”, a concluzionat Donald Trump.

Citește și:
Cum a văzut personalul de la Casa Albă plecarea lui Donald Trump și instalarea lui Joe Biden

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video