Donald Trump încearcă să o ia de mână pe Melania – iar reacția ei este neprețuită

Aproape că ne pare rău pentru Donald Trump!

Donald Trump încearcă să o ia de mână pe Melania – iar reacția ei este neprețuită

O transmisiune video realizată de un post de televiziune american a reușit să suprinda câteva momente… ciudate, între președintele Donald Trump și soția sa, Melania Trump, în timpul vizitei cuplului prezidenția francez la Washington, care a avut loc zielele trecute.

Donald Trump încearcă, fără succes, să îi facă semn soției sale pentru a o lua de mână… însă reacția ei este total neutră. Urmărește și tu cele câteva secunde de agonie ale președintelui american.

Se pare că, vrând să facă un gest mai degrabă romantic față de soția lui, Donald Trump este ignorat complet. Melania se uită drept în față și nu dă niciun semn că știe ce vrea Trump să facă.

Până la urmă, totuși, la a treia încercare stângace de a o ține de mână, Melania renunță la a-l mai ignora pe soțul ei său își da seama ce vrea acesta să facă și îi răspunde, luându-l de mână.

Experții în limbajul trupului, au declarat, pentru elle.com, că gesturile pe care Donald Trump le face, stângace și ciudate, sunt „o extensie a sufletului său romantic de om de afaceri' și „tulburatoare la fel ca toate lucrurile pe care le face'.

Citeste si:
O imagine cu Melania Trump și Barack Obama a devenit virală

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people