Donald Trump „e gelos” pe Joe Biden, din cauza lui Lady Gaga și Jennifer Lopez

Lady Gaga și Jennifer Lopez l-au făcut gelos pe Donald Trump în ultima lui zi oficială ca președinte SUA.

Donald Trump „e gelos” pe Joe Biden, din cauza lui Lady Gaga și Jennifer Lopez

Donald Trump cedează locul de președinte al Americii după un mandat încheiat cu o revoltă sângeroasă la Capitol Hill și multe alte probleme legale despre care cu siguranță vom mai auzi. Dar se pare că pierderea puterii e și mai dificilă pentru el după ce a aflat cine va concerta la inaugurarea președinției lui Joe Biden.

Potrivit The Washington Post, Trump a fost „deosebit de supărat” că celebrități de top precum Lady Gaga și Jennifer Lopez au acceptat invitația de a participa la evenimentul de miercuri, arătând astfel pentru Biden o susținere pe care lui nu i-au oferit-o.

În 2017, când el a devenit președinte, echipa sa nu a reușit să atragă niște nume la fel de mari, și a trebuit să se mulțumească cu 3 Doors Down și Toby Keith ca headliners. Elton  John, Moby, Ice-T, Celine Dion, Andrea Bocelli și Kiss au fost doar câteva dintre vedetele A-list despre care s-a spus că au refuzat să se asocieze cu evenimentul inaugural al lui Donald Trump.

Chiar și cu limitările impuse de pandemia de coronavirus, este evident că ceremonia de învestire a lui Joe Biden o va eclipsa pe cea a lui Trump. După tradiționalul concert al Marine Corps Band, nimeni alta decât Lady Gaga va cânta imnul național, urmată pe scenă de Jennifer Lopez.

Discursul lui Biden va fi urmat de o poezie citită de poeta în vârstă de 22 de ani Amanda Gorman, cea mai tânără poetă invitată să citească la o ceremonie americană de învestire.

Ca să facă lucrurile și mai dificile pentru Trump, la balul inaugural programat să aibă loc seara, vor participa Tom Hanks, Justin Timberlake, Jon Bon Jovi, Demi Lovato, Bruce Springsteen și John Legend.

În mod deloc suprinzător, dar contrar tradiției, cuplul Donald și Melania Trump nu va lua parte la niciunul dintre evenimentele inaugurale. În schimb, foștii președinți Barack Obama, Bill Clinton, George W. Bush și soțiile lor și-au confirmat participarea.

Citește și:
Rochiile Primelor Doamne: ținute care au făcut istorie la ceremoniile de învestire

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
peroz.ro
substantial.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people