Donald și Melania Trump, ultimul portret oficial de Crăciun

Donald și Melania Trump au dat publicității ultimul portret oficial de Crăciun.

Donald și Melania Trump, ultimul portret oficial de Crăciun

Donald și Melania Trump au dat publicității ultimul portret oficial de Crăciun în calitate de Președinte și Primă Doamnă a Statelor Unite ale Americii.

Este ultimul Crăciun pe care Donald și Melania Trump îl vor petrece la Casa Albă, ei urmând a părăsi prestigioasa instituție și funcțiile pe care le-au ocupat în ultimii ani pe data de 20 ianuarie.

În ultimul portret oficial, care a fost dat publicității zilele trecute, Donald și Melania Trump apar pe marile scări de la Casa Albă purtând ținute similare, mai exact costume negre.

Potrivit descrierii fotografiei care a fost postată pe conturile de social media ale Melaniei Trump, fotografia a fost realizată pe 10 decembrie, cu numai câteva zile înainte de anunțul Colegiului Electoral American conform căruia Donald Trump a pierdut alegerile în fața lui Joe Biden.

„Crăciun fericit din partea Președintelui Donald J. Trump și a Primei Doamne Melania Trump” este descrierea care însoțește imaginea cu cei doi.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by First Lady Melania Trump (@flotus)

Donald și Melania Trump au mai dat publicității portrete oficiale de Crăciun în 2017 și 2018, însă anul trecut nu au făcut acest lucru.

La începutul lunii decembrie, Melania Trump a dezvăluit decorațiunile de Crăciun de la Casa Albă, pentru ultima oară ca primă-doamnă a Americii.

Este ultima oară când Melania Trump decorează Casa Albă în calitate de primă doamnă a Statelor Unite. „În această perioadă specială a anului, sunt încântată să împărtășesc cu voi America The Beautiful și să aduc un omagiu Națiunii noastre mărețe. Împreună, celebrăm acest pământ pe care toți suntem mândri să îl numim acasă”, a scris Melania Trump pe Twitter.

CONȚINUT VIDEO ELLE

Alegerea decorațiunilor de Crăciun pentru Casa Albă este o tradiție respectată în fiecare an și este una dintre sarcinile pe care Prima Doamna trebuie să le îndeplinească. Chiar dacă în imaginile surprinse, Melania pare extrem de încântată, se pare că această tradiție nu este una dintre preferatele ei. Într-o convorbire telefonică cu fosta sa prietenă, Stephanie Winston Wolkoff, care a ajuns în atenția publicului, aceasta a declarat: „Muncesc pe brânci pentru Crăciun. Cui naiba îi pasă de Crăciun și de decorațiuni? Dar trebuie să o fac, nu? Corect?”.

Citește și:
Ce prevede contractul prenupțial dintre Melania Trump și Donald Trump și ce se va întâmpla dacă vor divorța

Foto: Profimedia

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din video