Diddy a avut parte de o petrecere spectaculoasă la care au participat cele mai importante vedete de la Hollywood

Diddy a împlinit 50 de ani, iar petrecerea pe care a organizat-o este una cu adevărat memorabilă, la eveniment fiind prezente cele mai importante vedete de la Hollywood.

Diddy a avut parte de o petrecere spectaculoasă la care au participat cele mai importante vedete de la Hollywood

Diddy a împlinit 50 de ani și cu această ocazie a organizat o petrecere memorabilă în locuința sa din Beverly Hills. Pe lista de invitați s-au aflat cele mai importante nume din industrie, printre care Jay-Z, Beyonce, Leonardo DiCaprio, Kim Kardashian și Kanye West.

 

View this post on Instagram

 

Happy Birthday Diddy!

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Vedetele au primit invitația prin intermediul unui mesaj vocal înregistrat de Naomi Campbell. „Pe înregistrarea audio ea spune ‘Ești invitat la petrecerea lui Diddy… vino doar cu pantofii tăi de dans și o bună dispoziție'”, a declarat un invitat pentru Page Six.

Faimosul artist a împlinit 50 de ani pe 4 noiembrie, însă potrivit unei surse, acesta și-a amânat petrecerea de trei ori, deoarece a dorit să comemoreze și aniversarea lui Kim Porter, cea care i-a fost iubită în trecut. Aceasta ar fi împlinit anul acesta 49 de ani. Diddy a organizat o petrecere și pentru fiicele lor, Jesse și D’Lila, chiar cu o seara înainte de petrecerea sa.

Un invitat a declarat că petrecerea organizată cu ocazia aniversării lui Diddy a fost una specială. „A fost o seară emoțională. Marvin Sapp a cântat melodia preferă a lui Puffy, ‘Never Would Have Made It.’ Puffy chiar s-a emoționat”, a declarat invitatul.

Printre cei care au ținut discursuri despre Diddy s-au numărat fii acestuia, precum și Usher, acesta fiind ajutat în carieră de către artist.

De la petrecere nu au lipsit Snoop Dogg, Kevin Hart, Tyler Perry, Queen Latifah, Tracey Ellis Ross, Tyra Banks, Ray-J The Weeknd sau Post Malone. Beyonce a fost în centrul atenției, ținuta purtată de artistă fiind foarte apreciată.

 

View this post on Instagram

 

A post shared by Beyoncé (@beyonce) on

Citește și:
Sean „Diddy' Combs vorbește pentru prima dată despre moartea șocantă a lui Kim Porter, mama a trei dintre cei șase copii ai lui

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people