Diane Kruger, primele declarații după ce a devenit mamă la vârsta de 42 de ani

Anul acesta, Diane Kruger se simte mai recunoscătoare ca niciodată.

Diane Kruger, primele declarații după ce a devenit mamă la vârsta de 42 de ani

Diane Kruger a postat un mesaj emoționant pe contul său de Instagram, cu ocazia Zilei Recunoștinței. Actrița în vârstă de 42 de ani s-a adresat fanilor, precizând că îi este recunoscătoare partenerului ei, Norman Reedus, pentru că l-a întâlnit și a reușit să-i transforme anul într-unul extraordinar. Recent, cei doi și-au întâmpinat primul copil.

„Perioada preferată din an. O Zi a Recunoștinței fericită tuturor. Am atât de multe lucruri pentru care sunt recunoscătoare anul acesta și îmi număr stelele norocoase că te-am întâlnit @bigbaldhead și pentru că am împărțit multele binecuvântări ale vieții cu tine”, a scris Diane alături de un selfie în mașină.

Diane Kruger și Norman Reedus și-au ținut relația privată încă de la început, din anul 2016. Cu toate acestea, cuplul a avut câteva apariții publice, chiar și pe covorul roșu, iar în luna mai a acestui an, zvonurile conform cărora Diane ar fi însărcinată s-au dovedit a fi adevărate. Starul din „The Walking Dead' mai are un fiu, Mingus, în vârstă de 19 ani, cu Helena Christensen.

În timpul unui interviu cu ET, Norman a spus că „totul este bine” în viața lui, dându-ne un mic indiciu că relația cu Diane este pe drumul cel bun.

Citește și:
Diane Kruger și Norman Reedus au devenit părinți

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people