Diane Kruger este însărcinată, iar aceste imagini sunt dovada clară

Încă din timpul Festivalului De Film de la Cannes au început să circule zvonuri potrivit cărora actrița Diane Kruger ar fi însărcinată cu primul copil.

Diane Kruger este însărcinată, iar aceste imagini sunt dovada clară

Actrița Diane Kruger a participat în acest an la Festivalul de Film de la Cannes, unde a fost observată abținându-se de la consumul de băuturi alcoolice și a purtat rochii largi, voluminoase, lucru care a dus la răspândirea zvonului cum că ar fi însărcinată.

Iată că în acest caz zvonurile se dovedesc a fi adevărate! Actrița în vârstă de 42 de ani și iubitul ei, starul din serialul The Walking Dead', Norman Reedus, vor deveni în curând părinți.

Diane Kruger a fost fotografiată pe străzile din New York în timp ce încerca să oprească un taxi.

https://www.instagram.com/p/Bmg6Si_ndaq/?tagged=dianekruger

Bluza ei scurtă a lăsat să se vadă burtica de gravidă a actriței, dar și faptul că purta pantaloni din denim cu talie elastică, specifici ținutelor destinate femeilor însărcinate.

#dianekruger She's just too cute ❤️

A post shared by Envienne (@enviennesworld) on

Diane Kruger și Norman Reedus sunt împreună de la sfârșitul anului 2016, imediat după despărțirea lui Diane de Joshua Jackson, actorul din The Affair', cu care actrița a avut o relație de mai bine de 10 ani.

Potrivit surselor, Diane și Norman, care s-au cunoscut în 2015, când au jucat împreună în filmul Sky'. și-au cumpărat recent o casă împreună, în West Village, pentru care au plătit 11,75 milioane de dolari.

Norman are deja un fiu cu supermodelul Helena Christensen cu care a fost împreună timp de cinci ani, aceștia despărțindu-se în 2003. Mingus Lucien Reedus este numele fiului lor în vârstă de 18 ani.

Citește și:
Cum arată inelul de logodnă primit de Priyanka Chopra de la Nick Jonas

Foto: Arhiva Revistei ELLE

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people