Detalii neștiute din viața lui Meghan Markle, dezvăluite într-o nouă biografie

Numele lui Meghan Markle, viitoarea soție a Prințului Harry al Marii Britanii, se află pe buzele tuturor zilele acestea.

Detalii neștiute din viața lui Meghan Markle, dezvăluite într-o nouă biografie

Pentru că cea mai așteptată nuntă regală a momentului, respectiv cea a lui Meghan Markle cu Prințul Harry, va avea loc în scurt timp, toată atenția publicului este îndreptată spre fosta actriță.

Meghan Markle are un trecut foarte interesant și câteva lucruri mai puțin cunoscute despre ea au ieșit la iveală în ultimul timp. Cu toate acestea, o nouă biografie, scrisă de același autor care a scris și despre viața Prințesei Diana, Andrew Morton, va fi lansată pe 17 aprilie: „Meghan: O Prințesă de la Hollywood'. Deși mai sunt 2 săptămâni până când va apărea pe piață, publicația The Times a publicat câteva fragmente din carte, selectând câteva mari revelații dezvăluite acolo.

Citește și tu, mai jos, câteva detalii neștiute până acum din viața și trecutul lui Meghan Markle.

Meghan Markle o idolatriza pe Prințesa Diana

Pentru Meghan Markle, Prințesa Diana era un model în viață. Se pare că Meghan a fost foarte afectată, pe când avea doar 16 ani, de moartea Prințesei Diana, urmărind ceremonia de înmormântare cu lacrimi în ochi. Meghan își dorea încă de atunci să îi calce pe urme Prințesei în ceea ce privește acțiunile sale caritabile și umanitare.

Meghan a fost la grădiniță cu Scarlett Johansson

La vârsta de doi ani, Meghan Markle a fost înscrisă de către părinții ei la grădinița „Little Red School House', o instituție elitistă pentru fii și fiicele elitei din showbiz-ul hollywoodian, și a fost colegă cu nimeni alta decât Scarlett Johansson.

Meghan a fost regina balului

Știm deja că Meghan a cochetat cu teatrul încă de la vârste fragede. Aceasta a continuat și în liceu să facă parte din trupa de teatru. Un lucru mai puțin cunoscut despre Meghan este că a fost aleasă să fie regina balului atunci când avea 18 ani, în 1998.

Meghan Markle și-a lăsat partea „sălbatică' să iasă la suprafață în facultate

Departe de mama ei, aflată la facultate, membră a grupului de fete Kappa Kappa Gamma, Meghan și-a făcut de cap în primii ani. A început să poarte mai mult machiaj, să își vopsească părul și să piardă nopțile pe la petreceri în campusul studențesc.

Meghan Markle și-a întâlnit primul soț într-un bar din Hollywood când nu era celebră dar succesul serialului „Suits'a schimbat-o și a dus la despărțirea dintre ei

Meghan și Trevor Engleson s-au întâlnit într-un bar din Hollywood pe vremea când ea era încă o actriță necunoscută și nu avea parte de roluri. Cei doi s-au logodit, însă, în 2010, când ea deja începuse filmările pentru primul sezon din „Suits', serialul care a făcut-o cunoscută. Pentru că Meghan se afla la Toronto, pentru filmări, iar Trevor Engleson în Los Angeles, din cauza distanței au început să apară probleme între ei. Biografia scrisă de Morton spune că Meghan a fost cea care a decis să intenteze divorț și că Trevor Engleson este încă furios pe ea pentru felul în care lucurile s-au terminat, atât de brusc. Mai mult, se pare că Meghan i-ar fi trimis verigheta și inelul de logodnă înapoi prin poștă.

Prima călătorie în cuplu a lui Meghan și a lui Harry a cauzat controverse la Palatul Buckingham

Se pare că excursia în Botswana, prima călătorie în cuplu a lui Harry și a lui Meghan, a fost cea de-a șaptea vacanță acolo pe care Harry o organiza, iar Meghan, cea de-a patra persoană cu care Harry alegea să meargă acolo.

Meghan Markle a învățat eticheta ceaiului înainte să ajungă la Londra, în Los Angeles

Cu câteva luni înainte să se întâlnească cu Regina Elisabeta a II-a, Meghan Markle făcea excursii secrete la Rose Tree Cottage, în Los Angeles, unde a învățat eticheta corectă pe care trebuie să o urmeze atunci când ia ceaiul cu cineva, în stilul specific britanic. O dedicare demnă de o perfecționistă așa cum este Meghan.

Citeste si:
Meghan Markle și Prințul Harry și-au ales florile pentru nuntă și încalcă, din nou, protocolul regal

Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe elle.ro
Recomandari
Antena 1
Publicitate
substantial.ro
Unica.ro
Mai multe din people