Detalii neștiute despre prietenia dintre Prințesa Diana și Sarah Ferguson

În timp ce prietenia dintre Kate Middleton și Meghan Markle ține prima pagină a ziarelor, înaintea lor a mai existat o altă frumoasă prietenie care a provocat destul de mare agitație în urmă cu 30 de ani.

Detalii neștiute despre prietenia dintre Prințesa Diana și Sarah Ferguson

Este vorba de prietenia dintre Prințesa Diana și Sarah Ferguson, cunoscută și ca Fergie. Cele două s-au apropiat după ce s-au căsătorit cu câte un membru al familiei regale.

Prințesa Diana și Sarah Ferguson au fost prietene din copilărie, însă cele două s-au apropiat mai mult după ce au devenit cumnate. Sarah, cunoscută și sub numele de Fergie, a povestit faptul că ele au fost verișoare de gradul patru, iar mamele lor care au fost împreună la aceeași scoală, au fost prietene.

Fergie l-a întâlnit pentru prima dată pe Prințul Andrew atunci când era mică, deoarece tatăl ei, maiorul Ronal Ferguson, a fost managerul de polo al Ducelui de Edinburgh. Fergie și Andrew chiar s-au jucat polo de câteva ori. În timp, ei au pierdut legătura și nu s-au mai întâlnit până când Prințesa Diana a pus la cale o întâlnire și l-a invitat pe Prințul Andrew la Royal Ascot în 1985. Un an mai târziu, ei erau căsătoriți.

Cele două s-au sprijinit una pe cealaltă, mai ales că erau două străine care s-au măritat cu un membru al familiei regale, dar amândouă aveau aceleași interese. Atât Diana, cât și Fergie erau pasionate de cai, astfel că erau mereu văzute împreună la meciurile de polo și cursele de cai. De asemenea, le plăcea foarte mult să meargă la ski împreună.

Diana și Fergie întotdeauna și-au făcut timp să glumească și să se simtă bine împreună, chiar și la evenimentele regale. În 1987, la Royal Ascot, au fost surprinse în timp ce analizau pe ascuns ținutele invitaților.

https://www.instagram.com/p/BksQ0vGh-dx/?taken-by=a.royal.moment

Din păcate, Diana și Fergie au avut o ceartă și nu și-au mai vorbit timp de un an, înainte de moartea tragică a Prințesei. Chiar îmi este dor de Diana. Am iubit-o foarte mult. Cel mai trist lucru este faptul că nu am vorbit timp de un an, fără să știu exact motivul..Am încercat, am scris și câteva scrisori, m-am tot gândit că orice s-ar fi întâmplat nu contează și că ar trebui să rezolvăm orice problemă am avea', a declarat Sarah Ferguson pentru o revistă internațională.

Fergie întotdeauna a crezut că se vor împăca: De fapt, cu o zi înainte de nefericitul accident, a sunat o prietenă și i-a spus: ‘Unde este roșcata? Vreau să vorbesc cu ea.’'

Citește și:
De ce crede Prințul William că Prințesa Diana ar fi fost o bunică îngrozitoare'?

Text: Iulia Brăslașu
Foto: Instagram

Recomandari
peroz.ro
evedete.ro
Publicitate
Unica.ro
Mai multe din people